Front-end developer

Job description

Ben jij een User Interface expert en wil je graag dat jouw inspanningen een positieve impact maken op het leven van miljoenen dieren? Wil je werken in een innovatieve en ondernemende omgeving met een leuk en enthousiast team? Solliciteer dan voor de rol van Front-end developer.


Wat ga je doen?

Je komt te werken in het Eve team. Een hecht, ambitieus en multidisciplinair team bestaande uit developers, engineers en pluimveedeskundigen. Het team houdt zich bezig met het verzamelen en verwerken van data uit de devices die we plaatsen in broederijen. We ontwerpen het product gezamenlijk, van sensoren tot interactie met gebruikers en jouw input is dan ook van het grootste belang.

Als front-end developer bij In Ovo ga je het Eve team in staat stellen om professionele User Interfaces van bestaande en nieuwe services in korte tijd te realiseren. Dankzij deze User Interfaces worden de gebruikers nog enthousiaster over onze systemen. Dit resulteert in meer gebruik zodat de gebruikersadaptatie van de systemen een succes wordt.

De focus ligt op het verder ontwikkelen van onze front-end web app `conneggt.com`. Je draagt zorg voor het onderhoud, schaalbaarheid en het verhogen van de betrouwbaarheid. Daarnaast ben je bezig met de implementatie van eenvoudige maar professionele dashboards. Samen met je team stem je in korte tijd het design af voor de Use Case.

Als front-end developer bij In Ovo ben je verantwoordelijk voor het ontwerp, realisatie van het User Interface ontwerp en bijbehorende implementatie. Je zorgt ervoor dat de mogelijkheid tot het invoeren van proces data en de visualisatie perfect afgestemd zijn op de gebruiker. Daarnaast zul je vanwege onze start-up mentaliteit regelmatig taken buiten je functie oppakken en zelfs af en toe eieren en kuikens in je handen hebben.

Wie zijn wij?

In Ovo is een spin-off van de Universiteit Leiden. Ons team is multidisciplinair en gebruikt complexe technologie om een positieve impact te maken op het leven van kuikens en boeren. We zijn bekend van onze high-throughputmachine voor het seksen van bevruchte kippeneieren. Met dit high-techsysteem wordt het overbodig om net uitgekomen kuikens handmatig te sorteren en kunnen we jaarlijks het doden van miljarden haantjes voorkomen. Daarnaast werken we aan een sensorplatform om broederijprocessen sterk te verbeteren. Hiermee maken we de komende jaren een flinke, positieve impact op dierenwelzijn en duurzaamheid van de wereldwijde pluimveesector. Wij groeien dit jaar als bedrijf aanzienlijk en zullen ons machinepark verder ontwikkelen én uitbreiden.

Job requirements

Wie zoeken wij?

Om onze groei te ondersteunen zijn wij op zoek naar een front-end developer. Je bent enthousiast, leergierig en hebt een open houding. Belangrijk is dat je een goed beeld hebt van je kennis en kunde, maar ook je ontwikkelingspunten. Op deze manier kunnen je verantwoordelijkheden optimaal op elkaar worden afgestemd. Met jouw ervaring kun je snel zelfstandig aan de slag binnen jouw domein en je people skills geven je de mogelijkheid om samen te werken en te communiceren met je collega`s. Het definiëren, prioriteren en controleren van taken gebeurt altijd in teamverband.


Wat neem je mee?

Als front-end developer zorg je ervoor dat het invoeren van proces data en het visualiseren hiervan perfect afgestemd zijn op de gebruiker. Je bent daarom een volwaardige gesprekspartner voor je collega`s en klanten. Naast het werken in een team ben je in staat om zelfstandig doelen te stellen en taken te definiëren.

 • Een afgeronde relevante HBO-/WO-opleiding
 • Minimaal drie jaar werkervaring met User Interface ontwerp
 • Kennis van React
 • Ervaring met werken in Docker containers
 • Werken in een Agile Scrum team
 • Test Driven Development
 • Vloeiend Engels in woord en geschrift


Wat bieden wij?

 • Een jaarcontract met de intentie tot verlenging
 • Veel eigen verantwoordelijkheid en de mogelijkheid tot creatieve inbreng
 • De mogelijkheid om bij te dragen aan de ontwikkeling van spannende innovaties met wereldwijde impact op het welzijn van miljarden dieren
 • Samenwerken met slimme collega’s in een divers team
 • Technologie waar jij je je stempel op kunt drukken

Interesse?
Solliciteer dan met een CV en motivatiebrief. Wil je meer informatie, neem dan contact op met Annemarie Burgers, HR Manager, via annemarie@inovo.nl of 06 18537180

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.