Chemisch Analist (MLO/HLO)

Functieomschrijving

Ben jij een chemisch analist met werkervaring in een analytisch chemisch laboratorium? Heb je affiniteit met een snelgroeiende omgeving, dierenwelzijn en technologie? Dan is de positie van chemisch analist bij In Ovo mogelijk interessant voor jou.


Wie zijn wij?

Gedurende de laatste 10 jaar heeft In Ovo een high-tech machine genaamd Ella ontwikkeld, dat het geslacht van een ei kan bepalen. Elke machine voorkomt het doden van miljarden haantjes, en heeft niet alleen grote impact op dierenwelzijn en duurzaamheid, maar ook op efficiëntie. Daarnaast creëert het een ethisch acceptabele eiproductieketen. Doordat wetgeving verandert en de interesse vanuit supermarkten toeneemt, zien we vanuit de pluimveesector een toenemende vraag naar onze oplossing. We groeien flink als bedrijf, blijven onze machines verbeteren en ze in de markt zetten om kuikendoden overal te voorkomen. Op deze manier maken we een substantiële positieve impact op dierenwelzijn en duurzaamheid in de pluimvee-industrie, wat de komende jaren alleen maar zal toenemen.


We hebben een jong en ambitieus team dat graag leuke dingen doet. We werken allemaal samen om ons bedrijf en onze oplossingen te laten slagen. Dit zorgt voor zowel uitdagingen als overwinningen die we uiteraard vieren. We vinden het heel belangrijk om met elkaar bij te blijven praten en een goede relatie op te bouwen. Kortom: een prettige en informele sfeer!


Wat ga je doen?

Onze high-tech Ella machine is gebaseerd op chemische analyses met behulp van massaspectrometrie. Als chemisch analist ben jij er verantwoordelijk voor om deze analyse draaiende te houden. Dat houdt in dat je analytisch chemische werkzaamheden verricht zoals het routinematig onderhouden van labapparatuur, bereiden van eluentia en stockoplossingen en zorgen voor voorraadbeheer. Daarnaast ondersteun je het R&D-team met het voorbereiden en uitvoeren van analyses. Je doet geregeld productieshifts en ondersteunt onze service engineers met het installeren van apparatuur waar nodig. Service manuals en protocollen uitschrijven behoren ook tot je baan. Kennis van en ervaring met massaspectrometrie is een pre.

Functievereisten

Waar we naar op zoek zijn

Als Chemisch analist: 

 • Heb je een relevante MLO/HLO opleiding genoten
 • Beheers je Nederlands op minimaal A2 niveau
 • Ben je vloeiend in Engels, in woord en geschrift
 • Heb je een rijbewijs B
 • Ben je gestructureerd en heb je een innovatieve manier van werken
 • Heb je sterke communicatieve vaardigheden


Wat wij bieden

 • Het werken bij een scale-up met unieke kansen om bij te dragen aan het ontwikkelen van gave innovaties die wereldwijde impact hebben op dierenwelzijn
 • Een samenwerking met een heel divers team vol collega’s uit verscheidene disciplines
 • Veel verantwoordelijkheden en ruimte voor creatieve inbreng
 • Een salaris gebaseerd op kennis en ervaring
 • Flexibel werken voor een goede werk-privé balans
 • Een pensioenregeling

Bij In Ovo staan we voor diversiteit en inclusie. We zijn ervan overtuigd dat verschillende achtergronden en perspectieven ons team sterker maakt.


Ben je geïnteresseerd?

Solliciteer met een cv en motivatiebrief. Als je vragen hebt, neem contact op met Annemarie Burgers, HR Manager via +31 6 18537180 of annemarie@inovo.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.