Continuous improvement engineer

Functieomschrijving

Vind je het leuk om met high-tech machines te werken? Ben je goed in het identificeren van problemen en het implementeren van technische oplossingen? Word continuous improvement engineer bij In Ovo!


Wie we zijn

Gedurende de laatste 10 jaar heeft In Ovo een high-tech machine genaamd Ella ontwikkeld, dat het geslacht van een ei kan bepalen. Elke machine voorkomt het doden van miljarden haantjes, en heeft niet alleen grote impact op dierenwelzijn en duurzaamheid, maar ook op efficiëntie. Daarnaast creëert het een ethisch acceptabele eiproductie keten. Doordat wetgeving verandert en de interesse vanuit retail toeneemt zien we een toenemende vraag naar onze oplossing vanuit broederijen. We groeien flink als bedrijf, blijven onze machines verbeteren en ze in de markt zetten om kuikendoden overal te voorkomen. Op deze manier maken we een substantiële positieve impact op dierenwelzijn en duurzaamheid in de pluimvee industrie, wat de komende jaren alleen maar zal toenemen.


We hebben een jong en ambitieus team dat graag plezier maakt. Met het hele team werken we keihard om het succes van het bedrijf te realiseren. Dit zorgt voor zowel uitdagingen als overwinningen die we uiteraard vieren. We vinden het heel belangrijk om met elkaar bij te blijven praten en een goede relatie op te bouwen. Kortom: een prettige en informele sfeer!


Wat je gaat doen

Als continuous improvement engineer zorgen jij en je collega´s ervoor dat onze machine klaar is om productie te draaien, en ondersteun je het operating team tijdens productie.  Je werkt samen met andere partijen en identificeert en communiceert alle mogelijkheden tot verbetering voor een sterke productie. Met het engineering team werk je samen aan het installeren, testen en implementeren van technische oplossingen voor deze en toekomstige machines. Je bent een echte go-getter die de verantwoordelijkheid pakt voor een optimaal werkende machine. Als onze continuous improvement engineer ben jij de verantwoordelijke binnen het team voor de technische support van de machine en een efficiënte productie. Samen met ons technisch support team zorg je ervoor dat onze machine klaar is voor productie en dat nieuwe updates zijn geïnstalleerd. Je hebt ervaring in een productie omgeving en je bent in staat om problemen te identificeren en ze met het R&D team op te lossen. Onze machine staat op het moment in Gelderland. Onze tweede machine wordt geïnstalleerd in Duitsland.

Functievereisten

Wie we zoeken

Als Continuous improvement engineer heb je; 

 • Een achtergrond in MTS/ HTS mechanical engineering en ten minste 2 jaar werkervaring
 • Aantoonbare ervaring in een productie omgeving als continuous improvement engineer of test engineer 
 • Ervaring met het identificeren van mogelijke problemen en het communiceren daarvan
 • Een creatieve mindset om tot oplossingen te komen
 • Een passie voor dierenwelzijn
 • Spreek je vloeiend Nederlands en Engels (ook in geschrift)
 • Een rijbewijs


Wat wij bieden

 • Het werken bij een scale-up met unieke kansen om bij te dragen aan het ontwikkelen van gave innovaties die wereldwijde impact hebben op dierenwelzijn
 • Een samenwerking met een heel divers team vol slimme collega’s
 • Veel verantwoordelijkheden en kansen tot creatieve inbreng
 • Een salaris gebaseerd op kennis en ervaring
 • Een goed pensioenplan


Bij In Ovo staan we voor diversiteit en inclusie. We zijn ervan overtuigd dat verschillende achtergronden en perspectieven ons team sterker maakt.


Ben je geïnteresseerd?

Solliciteer met een cv en motivatiebrief. Als je vragen hebt, neem contact op met Nienke Stuijt, Recruiter, via +31 6 51689666 of nienkestuijt@inovo.nl.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.