Skip to content

Join our Engineering Team!

Nederland, Gelderland, OchtenEngineering

Functieomschrijving

Vind je het leuk om met high-tech machines te werken? Ben je goed in het identificeren van problemen en het implementeren van technische oplossingen? Word dan onze nieuwe collega engineer bij In Ovo!


Wie we zijn

Gedurende de laatste 10 jaar heeft In Ovo een high-tech machine genaamd Ella ontwikkeld, die het geslacht van een kuiken in een ei kan bepalen. Elke machine voorkomt het doden van miljarden haantjes en heeft niet alleen grote impact op dierenwelzijn en duurzaamheid, maar ook op efficiëntie. Daarnaast creëert het een ethisch acceptabele eiproductieketen. Doordat wetgeving verandert en de interesse vanuit supermarkten toeneemt, zien we een groeiende vraag van broederijen naar onze oplossing. We groeien flink als bedrijf, blijven onze machines verbeteren en ze in de markt zetten om kuikendoden wereldwijd te voorkomen. Op deze manier maken we een substantiële positieve impact op dierenwelzijn en duurzaamheid in de pluimvee industrie, wat de komende jaren alleen maar zal toenemen.

We hebben een jong en ambitieus team dat graag plezier maakt. Met het hele team werken we keihard om het succes van het bedrijf te realiseren. Dit zorgt voor zowel uitdagingen als overwinningen die we uiteraard vieren. We vinden het heel belangrijk om met elkaar bij te blijven praten en een goede relatie op te bouwen. Kortom: een prettige en informele sfeer!


Wat je gaat doen

Het engineering team zorgt ervoor dat onze machine technisch klaar is om productie te draaien en ondersteunt het operating team tijdens productie. Je identificeert en communiceert alle mogelijkheden tot verbetering voor een goed productieproces. Samen met onze machinebouwer werk je aan het installeren, testen en implementeren van technische oplossingen voor deze en toekomstige machines. Je bent een echte go-getter die de verantwoordelijkheid pakt voor een optimaal werkende machine. Als Engineer bij In Ovo werk je in een snelgroeiende en veranderende omgeving met ruimte voor jouw input en persoonlijke ontwikkeling. 

We zijn op zoek naar verschillende rollen in ons engineering team, dus vind jij het leuk om binnen een innovatieve omgeving te sleutelen aan machines, het proces beter te maken of op zoek te gaan naar oplossingen? Ga met ons in gesprek, dan zoeken we samen uit welke rol het best bij jouw ervaring en wensen past! 


Het hoofdkantoor van In Ovo is in Leiden. Onze machine staat op het moment in Gelderland (Ochten). Het is afhankelijk van jouw rol waar je de meeste tijd gaat doorbrengen. 

Vereisten

Wie we zoeken

Als Engineer heb je:

 • Een achtergrond in MTS/HTS of soortgelijke opleiding.  
 • Minimaal 2 jaar aantoonbare ervaring in een productie omgeving. 
 • Een creatieve mindset om tot oplossingen te komen 
 • Goede organisatorische en communicatieve vaardigheden 
 • Een passie voor dierenwelzijn 
 • Een rijbewijs 
 • Spreek je vloeiend Engels; Nederlands, Duits of andere talen zijn een pre

Wat we bieden

 • Het werken bij een scale-up met unieke kansen om bij te dragen aan het ontwikkelen van gave innovaties die wereldwijde impact hebben op dierenwelzijn
 • Een samenwerking met een heel divers team vol slimme collega’s
 • Veel verantwoordelijkheden en kansen tot creatieve inbreng
 • Een salaris gebaseerd op kennis en ervaring
 • Een pensioenverzekering

Bij In Ovo staan we voor diversiteit en inclusie. We zijn ervan overtuigd dat verschillende achtergronden en perspectieven ons team sterker maakt.


Ben je geïnteresseerd?

Solliciteer met een cv en motivatiebrief. Als je vragen hebt, neem contact op met Nienke Stuijt, recruiter, op +31 6 51 689 666 of via nienkestuijt@inovo.nl. 


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

of