Open sollicitatie

Functieomschrijving

In Ovo is snel aan het groeien en continue op zoek naar gedreven, ambitieuze collega’s die enthousiast worden van ondernemerschap, uitdagingen tackelen en natuurlijk onze ambitie om een positieve impact te maken op dierenwelzijn en duurzaamheid.

Staat jouw ideale vacature niet op de website, laat ons dan weten voor welke rol je in aanmerking zou willen komen via deze open sollicitatie.


Wie zijn wij?

Gedurende de laatste 10 jaar heeft In Ovo een high-tech machine genaamd Ella ontwikkeld, die het geslacht van een ei kan bepalen. Elke machine voorkomt het doden van miljarden haantjes, en heeft niet alleen grote impact op dierenwelzijn en duurzaamheid, maar ook op efficiëntie. Daarnaast creëert het een ethisch acceptabele eiproductie keten. Doordat wetgeving verandert en de interesse vanuit retail toeneemt zien we vanuit broederijen een toenemende vraag naar onze oplossing. We groeien flink als bedrijf, blijven onze machines verbeteren en ze in de markt zetten om kuikendoden overal te voorkomen. Op deze manier maken we een substantiële positieve impact op dierenwelzijn en duurzaamheid in de pluimvee industrie, wat de komende jaren alleen maar zal toenemen.

We hebben een jong en ambitieus team dat graag leuke dingen doet. We werken allemaal samen om ons bedrijf en onze oplossingen te laten slagen. Dit zorgt voor zowel uitdagingen als overwinningen die we uiteraard vieren. We vinden het heel belangrijk om met elkaar bij te blijven praten en een goede relatie op te bouwen. Kortom: een prettige en informele sfeer!

Functievereisten

Wat bieden wij?

  • Het werken bij een scale-up met unieke kansen om bij te dragen aan het ontwikkelen van gave innovaties die wereldwijde impact hebben op dierenwelzijn
  • Een samenwerking met een heel divers team vol collega’s uit verscheidene disciplines
  • Veel verantwoordelijkheden en ruimte voor creatieve inbreng
  • Een salaris gebaseerd op kennis en ervaring
  • Een flexibele werkomgeving voor een goede werk-privé balans
  • Een pensioenplan

Bij In Ovo staan we voor diversiteit en inclusie. We zijn ervan overtuigd dat verschillende achtergronden en perspectieven ons team sterker maakt.


Ben je geïnteresseerd?

Solliciteer met een cv en laat weten in welke rol je geïnteresseerd bent.

Als je vragen hebt, neem contact op met Annemarie Burgers, HR Manager via +31 6 18537180 of annemarie@inovo.nl.