Skip to content

Parttime Kuiken Redder!

Nederland, Gelderland, Ochten (close to Arnhem)Open vacature

Functieomschrijving

Wie we zijn
In Ovo is een spin-off van de Universiteit Leiden. Ons team bestaat uit mensen met verschillende specialismen en hetzelfde doel: een positieve impact maken op het leven van miljarden kuikens, boeren en het klimaat door middel van innovatie en technologie. In Ovo staat bekend om haar technologische doorbraken die op het punt staan om de pluimveesector voorgoed te veranderen. Wij zijn bekend geworden door Ella, onze razendsnelle machine die het doden van miljarden haantjes op wereldwijd niveau kan voorkomen. Dit heeft niet alleen een positief effect op dierenwelzijn, maar ook op de uitstoot van de pluimvee industrie. We groeien flink en door de aankomende uitbereidingen zal dat in een stroomversnelling komen.


Wat je gaat doen

Je komt ons tijdens de zomer helpen bij ons nieuwe proces waarin we al in het ei bepalen wat het geslacht is. Daarvoor wordt een klein gaatje in het ei geprikt, dat zo snel mogelijk na de test moet worden dichtgeplakt. Je plakt dicht of checkt of het gaatje goed is afgesloten en uiteindelijk sorteer je de tray met eieren uit op basis van de informatie die je krijgt, dus man/vrouw/onbekend. Er lopen eigen medewerkers bij om je te ondersteunen. 


Werkplek en werktijden
De werkzaamheden vinden plaats in een afgescheiden ruimte van een broederij, gevestigd in Ochten. Daar staat onze machine. De werkzaamheden binnen deze broederij worden gedaan in onze bedrijfskleding en volgens onze hygiëne- en veiligheidsprotocollen. De broederij is het makkelijkst bereikbaar met de auto.


Wil je je avonden vrijhouden, kun je een ochtendshift werken (tussen 7:00 en 15:30). Hou je van uitslapen, kies dan een avondshift (tussen 15:00-0:00). Kortom, de ideale bijbaan voor je zomervakantie!

Vereisten

Wat wij bieden

  • Flexibel vakantiewerk voor 1 tot 2 dagen in de week (donderdag en/of vrijdag);
  • Je verdient €12,50 (bruto) per uur met onregelmatigheidstoeslag van 25% na 19:00;
  • Startdatum is z.s.m.


Ben je geïnteresseerd?

Solliciteer met een cv en motivatiebrief. Als je vragen hebt, neem contact op met Annemarie Burgers, HR Manager via +31 6 18537180 of annemarie@inovo.nl.

of