Skip to content

Procestechnoloog / operator

Nederland, Gelderland, OchtenOperations

Functieomschrijving

Ben jij de procestechnoloog / operator die van afwisseling houdt, het leuk vindt om op verschillende locaties in Europa te werken om onze high-techmachines te helpen opstarten in verschillende landen in de komende jaren? Dan ben jij degene die wij zoeken!


Wie we zijn

In de afgelopen 10 jaar heeft In Ovo onze high-tech Ella machine, die het geslacht van eieren kan bepalen, ontwikkeld. Onze eerste machine staat in Ochten en de tweede machine wordt opgebouwd in Duitsland. Met onze oplossing kunnen we het jaarlijks doden van miljarden haantjes voorkomen op wereldwijd niveau. Dit heeft een enorme impact op dierenwelzijn en efficiency en creëert een meer ethische productieketen. Met nieuwe wetgeving en interesse van retailers in meerdere landen, zien we dat steeds meer broederijen de In Ovo oplossing willen gebruiken in hun bedrijf. We zullen als bedrijf flink groeien, onze machines blijven verbeteren en veel machines op de markt brengen, om het doden van eendagshaantjes volledig te beëindigen. Op die manier zullen we de komende jaren een belangrijke, positieve impact hebben op het dierenwelzijn en de duurzaamheid in de wereldwijde pluimveesector. 

Je komt terecht in een jong en ambitieus team dat ook graag plezier maakt. Met het hele team werken we keihard om het succes van het bedrijf te realiseren. Dit zorgt voor veel uitdagingen, maar ook veel successen die gevierd kunnen worden.


Wat je gaat doen


Als procestechnoloog / operator  ben jij degene die onze high-tech machine draait tijdens productie. Samen met het technische team zorg je ervoor dat het productieproces optimaal verloopt. Je signaleert problemen en assisteert bij het implementeren van technische verbeteringen.

Omdat je actief betrokken bent bij het opstarte van nieuwe machines op diverse locaties in Europa, zul je ook regelmatig doordeweeks in het buitenland verblijven. Met de groei die we voorzien, zal voor de komende periode geen dag hetzelfde zijn! 

Je bent een echte aanpakker, die proactief verantwoordelijkheid neemt om ervoor te zorgen dat we zoveel mogelijk eieren kunnen verwerken. We streven ernaar miljarden haantjes te redden en dat kan mede dankzij jou zijn.Je bent een aanpakker, die altijd verantwoordelijkheid neemt om ervoor te zorgen dat we van zoveel mogelijk eieren de geslachtsbepaling succesvol kunnen uitvoeren.


Vereisten

Naar wie zijn we op zoek

We zijn op zoek naar een procestechnoloog / operator die ervan houdt om op meerdere plekken in Europa onze nieuwe high-techmachines te draaien. Bij een nieuwe productielocatie, zul je ook actief betrokken zijn bij de opstart, het testen en het ondersteunen van het technische team. 

Verder heb je: 

 • Een technisch/chemische achtergrond in de breedste zin van het woord (denkniveau MTS/MBO/VAPRO B)
 • Aantoonbare ervaring in een productieomgeving (dit kan ook een vakantiebaan zijn)
 • Een brede praktische skill-set, zodat je zelf eerstelijns storingen kan oplossen
 • Het signaleren en communiceren van mogelijke problemen
 • Vloeiend Nederlands en Engels
 • Een rijbewijs

Wat bieden wij

 • Werken bij een scale-up met de unieke kans om bij te dragen aan de ontwikkeling van een innovatie met wereldwijde impact op het welzijn van miljarden dieren
 • Salaris op basis van kennis en ervaring
 • Een afwisselende werkomgeving met veel mogelijkheden tot reizen
 • Een pensioenregeling
 • Samenwerken met slimme collega's in een divers team
 • Veel ruimte voor eigen initiatief
 • Veel vrijheid en eigen verantwoordelijkheid

Bij In Ovo staan we voor een inclusieve werkomgeving, waarbij we met elkaar het verschil kunnen maken,. We zijn ervan overtuigd dat de verschillende achtergronden en zienswijzen ons team sterker maakt.


Ben je geïnteresseerd?

Reageer dan door je CV in te sturen. Wil je meer informatie, neem dan contact op met Annemarie Burgers, HR Manager via annemarie@inovo.nl of bel 06-18537180

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

of