Supply chain manager

Functieomschrijving

Heb je kennis van, en ervaring met, het op de markt brengen van nieuwe producten? Vind je het gaaf om bij te dragen aan de vertaling van een prototype naar een seriemodel? Ben jij een natuurlijke netwerker die het leuk vind om een netwerk van relevante leveranciers op te zetten? Zoek niet langer, deze vacature voor supply chain manager kan jouw volgende baan zijn!


Wie we zijn

Gedurende de laatste 10 jaar heeft In Ovo een high-tech machine genaamd Ella ontwikkeld, dat het geslacht van een ei kan bepalen. Elke machine voorkomt het doden van miljarden haantjes, en heeft niet alleen grote impact op dierenwelzijn en duurzaamheid, maar ook op efficiëntie. Daarnaast creëert het een ethisch acceptabele eiproductie keten. Doordat wetgeving verandert en de interesse vanuit retail toeneemt zien we een toenemende vraag naar onze oplossing vanuit broederijen. We groeien flink als bedrijf, blijven onze machines verbeteren en ze in de markt zetten om het doden van kuikens overal te voorkomen. Op deze manier maken we een substantiële positieve impact op dierenwelzijn en duurzaamheid in de pluimvee industrie, wat de komende jaren alleen maar zal toenemen.


We hebben een ambitieus team dat graag plezier maakt. Met het hele team werken we keihard om het succes van het bedrijf te realiseren. Dit zorgt voor zowel uitdagingen als overwinningen die we uiteraard vieren. We vinden het heel belangrijk om met elkaar bij te blijven praten en een goede relatie op te bouwen. Kortom: een prettige en informele sfeer!


Wat je gaat doen
Als supply chain manager help je ons te groeien door ons machinepark uit te breiden. Je staat in direct contact met onze leveranciers en bent betrokken in het opzetten en managen van het fabricageproces van onze machines. Je bent verantwoordelijk voor het op de markt zetten van onze high-tech gendertyping machine. Daarnaast ben je betrokken in het opzetten en starten van deze serie productie. Tot je takenpakket hoort ook het opschalen van de output van alle producten die bij onze serie horen om aan de vraag in de toekomst te kunnen voldoen. Je werkt nauw samen met engineers die onze machines optimaliseren. Je identificeert en communiceert belangrijke zaken om een vlotte productie te bespoedigen.


Je bent in staat om op verschillende projecten met meerdere collega´s en stakeholders helder te communiceren. Als supply chain manager bij In Ovo ben jij als het ware de missende schakel tussen R&D en de operatie, en zorg je voor een naadloze transitie van nieuwe ontwikkelingen naar dagelijks gebruik. Je draagt bij aan onze technologische ontwikkelingen en het optimaal functioneren van high-tech materiaal door verschillende dingen te verbeteren of op te zetten. Daaronder vallen onder andere verscheidene productie processen en workflows, en het managen van ontwikkelingen en daarbij horende implementaties. Je organiserende- en managementvermogen hebben een directe invloed op de productie en de snelheid waarmee we machines kunnen leveren. Het doel is om onze serie productie te starten en te managen voor levering in 2022. Jouw werk resulteert in de ontwikkeling van een prototype naar een seriemodel en de introductie van een nieuw product. Het managen en onderhouden van onze leveranciers is heel belangrijk en gaat veel verder dan het bestellen van losse onderdelen.

Functievereisten

Wie we zoeken

Om onze groei te realiseren zijn we op zoek naar een supply chain manager. Iemand die in staat is om high-tech materiaal te optimaliseren en verder te ontwikkelen. Met jouw incasseringsvermogen blink je uit in het trekken van de juiste conclusies. Jouw ervaring in productie, planning en leveranciersmanagement maakt jou essentieel in de snelle uitbreiding van onze high-throughput gendertyping machine park. Onze nieuwe supply chain manager is outgoing, communicatief en heeft bij voorkeur affiniteit met een snelgroeiende high-tech omgeving, dierenwelzijn en technologie.

Verder heb je:

• een afgeronde en relevante HBO/WO opleiding genoten
• Ten minste 4 jaar aantoonbare werkervaring met supply chain / NPI

• Ervaring met het selecteren/ managen/ benchmarken van leveranciers van (sub)modules
• Organisatorische en management

• Vloeiend in Nederlands en Engels (gesproken en in geschrift)

• Strategisch inzicht in realisatie en aanvraag van serie producten


Wat wij bieden

• Een jaarcontract met intentie tot verlenging

• Veel verantwoordelijkheid en de mogelijkheid tot creatieve inbreng

• De mogelijkheid om aan de ontwikkeling van een gave innovatie bij te dragen en impact op het welzijn van miljarden dieren

• Het werken met slimme collega´s in een divers team
• High-tech technologie waarmee je impact kan maken in de wereld

Ben je geïnteresseerd?

Solliciteer met een cv en motivatiebrief. Als je vragen hebt, neem contact op met Nienke Stuijt, Recruiter via +31 6 51 689 666 of nienkestuijt@inovo.nl.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.