Skip to content

Technical support engineer

Nederland, Gelderland, OchtenOperations

Functieomschrijving

Als technical support engineer bij In Ovo heb je een veelzijdige, technische baan waar innovatie en onderhoud van onze machines elkaar afwisselen. Zo ben je vanaf het begin betrokken bij de opbouw van een nieuwe productiemachine. Daarnaast ben je ervaren in reparaties van high-tech systemen en ben je het eerste aanspreekpunt voor onze operators in geval van technische mankementen.


Wie we zijn

Gedurende de laatste 10 jaar heeft In Ovo een high-tech machine genaamd Ella ontwikkeld, die het geslacht van een kuiken in een ei kan bepalen. Elke machine voorkomt het doden van miljarden haantjes en heeft niet alleen grote impact op dierenwelzijn en duurzaamheid, maar ook op efficiëntie. Daarnaast creëert het een ethisch acceptabele eiproductieketen. Doordat wetgeving verandert en de interesse vanuit supermarkten toeneemt, zien we een groeiende vraag van broederijen naar onze oplossing. We groeien flink als bedrijf, blijven onze machines verbeteren en ze in de markt zetten om kuikendoden wereldwijd te voorkomen. Op deze manier maken we een substantiële positieve impact op dierenwelzijn en duurzaamheid in de pluimvee industrie, wat de komende jaren alleen maar zal toenemen.

We hebben een jong en ambitieus team dat graag plezier maakt. Met het hele team werken we keihard om het succes van het bedrijf te realiseren. Dit zorgt voor zowel uitdagingen als overwinningen die we uiteraard vieren. We vinden het heel belangrijk om met elkaar bij te blijven praten en een goede relatie op te bouwen. Kortom: een prettige en informele sfeer!


Wat je gaat doen

Zodra er in Europa een nieuwe productielocatie bekend is, ga jij erheen om de plaatsing van onze machinelijn voor te bereiden. Je bent verantwoordelijk voor de opbouw en opstart van deze lijn. Hierdoor ken je op deze specifieke locatie(s) alle ins en outs van ons systeem en ben je in staat om volledig zelfstandig te werken. Je signaleert en communiceert de oorzaak van potentiële problemen en helpt bij het oplossen en implementeren van technische verbeteringen. Dit doe je in overleg met onze mechanical en test engineers en de bedrijven waarmee we samenwerken. Als  technical support engineer ben je verantwoordelijk voor de opzet en opvolging van onderhoudsplannen voor de (nieuwe) locaties. De uitvoering van het preventief onderhoudsplan per site wordt voornamelijk uitgevoerd door de lokale operators. Wanneer er op één van onze lijnen storingen optreedt, zul jij in eerste instantie op afstand assistentie verlenen. Mocht dit onverhoopt niet lukken, zul je met spoed naar de desbetreffende locatie afreizen. Met jouw technische ondersteuning kunnen we de output en betrouwbaarheid van onze machines verhogen.

Vereisten

Wie we zoeken

We zijn op zoek naar een technical support engineer die ervan houdt om op meerdere plekken in Europa onze nieuwe high-techmachines in bedrijf te stellen, te verbeteren, te repareren en te onderhouden. Je bent het eerste aanspreekpunt voor onze operators bij technische problemen.

Je bent een aanpakker, die altijd verantwoordelijkheid neemt om ervoor te zorgen dat we van zoveel mogelijk eieren de geslachtsbepaling succesvol kunnen uitvoeren. 

Verder heb je: 

 • Een technische opleiding in de breedste zin van het woord
  (denkniveau MBO/HBO)
 • Aantoonbare ervaring met zelfstandig werken
 • Analytische vaardigheden, cq probleemoplosser
 • Ervaring in agri & food is een pré
 • Vloeiende beheersing van Nederlands én Engels
 • Een rijbewijs


Wat we bieden

 • Werken bij een scale-up met de unieke kans om bij te dragen aan de ontwikkeling van een innovatie met wereldwijde impact op het welzijn van miljarden dieren
 • Salaris op basis van kennis en ervaring
 • een afwisselende werkomgeving
 • Een pensioenregeling
 • Samenwerken met slimme collega's in een divers team
 • Veel ruimte voor eigen initiatief


Bij In Ovo staan we voor een inclusieve werkomgeving, waarbij we met elkaar het verschil kunnen maken,. We zijn ervan overtuigd dat de verschillende achtergronden en zienswijzen ons team sterker maakt.


Interesse?

Reageer dan door je CV in te sturen. Wil je meer informatie, neem dan contact op met Hugo Hulshof, operational manager, via hugo@inovo.nl.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

of