Administratief medewerker / boekhouder

Functieomschrijving

In Ovo is op zoek naar een parttime administratief medewerker / boekhouder. Een expert in finance met ervaring in het managen en ondersteunen van onze financiële administratie. Heb jij affiniteit met een snelgroeiende omgeving, het uitvoeren van financiële taken en ben je op zoek naar een nieuwe positie? Dan is de functie van administratief medewerker / boekhouder bij In Ovo interessant voor jou.


Wat ga je doen?

Als administratief medewerker / boekhouder ben je uitvoerend en ondersteunend een belangrijke factor binnen onze organisatie. In deze baan zul je het management ondersteunen door zorg te dragen voor de financiële administratie. Op basis van gedegen communicatieve vaardigheden weet je als geen ander verbinding te leggen tussen mensen en de organisatie. Dit betekent dat je je durft te uit te spreken en je gaat moeilijke gesprekken niet uit de weg.


Als administratief medewerker / boekhouder ben je medeverantwoordelijk voor het varen van een gezonde financiële koers. Tot slot houd je je bezig met het aanvragen, afhandelen en het maken van rapportages inzake diverse subsidieregelingen. Jouw input zorgt er mede voor dat het bedrijf hard kan doorgroeien in de komende jaren.


Van jou wordt verwacht dat de financiële administratie up-to-date is. Je werkt hierbij samen met een administratiekantoor. Op termijn zal de financiële administratie in eigen beheer komen. Je bereidt de maand-, kwartaal- en jaarlijkse rapportages voor en stemt intern af waar nodig.


Onze producten zijn complex en kapitaalintensief. In Ovo is een snelgroeiende organisatie die zich bezighoudt met high-techontwikkeling. Om dit te bewerkstellingen werken we samen met grote, internationale partners. Een strakke financiële administratie incluis het bewaken van meerdere projectbudgetten heeft hierdoor hoge prioriteit.


Wie zijn wij

In Ovo is een spin-off van de Universiteit Leiden. Ons team is multidisciplinair en gebruikt complexe technologie om een positieve impact te maken op het leven van kuikens en boeren. We zijn bekend van onze high-throughput machine voor het seksen van bevruchte kippeneieren. Met dit high-techsysteem wordt het overbodig om net-uitgekomen kuikens handmatig te sorteren en kunnen we jaarlijks het doden van miljarden haantjes voorkomen. Hiermee maken we de komende jaren een flinke, positieve impact op dierenwelzijn en duurzaamheid van de wereldwijde pluimveesector. Wij groeien aankomend jaar als bedrijf aanzienlijk en zullen onze machine doorontwikkelen én plaatsen in de markt.

Functievereisten

Wie zoeken wij?

De administratief medewerker / boekhouder weet financiële uitvoering en een nauwkeurige manier van werken te combineren en te vertalen naar een professionele en up-to-date financiële administratie. Jouw drive, integriteit en vakkennis dragen bij aan een actieve rol van finance binnen de organisatie.


Je hebt ervaring met financiële administratie en ondersteunen bij het aanvragen en afhandelen van diverse subsidieregelingen. Je kennis inzake accounting standaarden is up-to-date en het bewaken van diverse financiële deadlines gaat je van nature gemakkelijk af. Het werken met Excel, financieel projectmanagement en het bewaken van budgetten zijn voor jou de norm. Jouw support bij het ondersteunen en uitvoeren van onze financiële strategie maakt het voor ons bedrijf mogelijk om op te schalen. Vanzelfsprekend ben je bent in staat kennis van onze producten mee te nemen in je dagelijkse werkzaamheden.


 • Financiële opleiding
 • HBO werk- en denkniveau
 • Minimaal vijf jaar werkervaring in relevante, soortgelijke posities
 • Ervaring met subsidierapportages
 • Analytische en nauwkeurige manier van werken
 • Goede communicatieve vaardigheden
 • Ervaring met het werken in een internationale organisatie
 • Uitstekende beheersing van Nederlands en Engels


Wat bieden wij?

Wij bieden je een interessante en uitdagende baan met een product dat impact heeft op het welzijn van potentieel miljarden dieren. Wij werken met innovatieve producten die de markt, op meerdere vlakken, sterk kunnen verbeteren. Onze aandeelhouders en investeerders werken graag met jou aan het opschalen van het bedrijf. Onze cultuur is informeel en de lijnen zijn kort.


Ons aanbod:

 • Een parttime functie in een multidisciplinair en internationaal team
 • Een competitief salaris
 • Veel vrijheid en eigen verantwoordelijkheid om de uitvoering en afhandeling van onze financiële administratie op de juiste manier in te regelen
 • Een operationele positie in een sfeervolle high-tech scale-up waar jij je stempel op kunt drukken
 • De mogelijkheid om impact te maken in de dierenwelzijn sector

Interesse?

Reageer met je CV en een motivatiebrief voor 10 mei. Wil je meer informatie, neem dan contact op met Ralph Roels, recruitment lead, via ralph@inovo.nl of 06 1413 9696.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.