Skip to content

Chemisch Analist (Poppel)

Poppel, Vlaams Gewest, BelgiëChemisch / Analytisch

Functieomschrijving

Ben jij een Chemisch Analist met werkervaring in een analytisch chemisch laboratorium? Krijg jij energie van werken in een scale-up omgeving waar ruimte is voor innovatie en (persoonlijke) ontwikkeling? Dan is de positie van chemisch analist bij In Ovo mogelijk interessant voor jou.


Wie zijn wij?

Vanaf onze start in 2011, hebben we gewerkt aan onze oplossing waarbij we op een geautomatiseerde manier het geslacht van een kuiken in het ei kunnen bepalen met als uiteindelijk doel het voorkomen van het doden van miljarden haantjes, omdat ze geen eieren kunnen leggen. In 2020 hebben we de eerste versie van onze Ella machine in de broederij gezet en sindsdien werken we hard door aan onze missie en het uitrollen van ons concept. En we zijn zeer ambitieus om dat binnen heel Europa, maar ook wereldwijd, verder vorm geven.


Het is onze missie om met Ella op grote schaal het doden van eendagshaantjes te beëindigen. Alle stakeholders in de eier-productiesector maken deel uit van het implementeren van onze oplossing, en daarmee ook food-retailers, het FMCG-segment, food-brands en de consument.


Ella is pas de eerste stap, onze eerste baanbrekende innovatie. Als het aan ons ligt, volgen er meer. Veel meer. Er zijn tal van problemen op het gebied van dierenwelzijn en klimaat. Problemen die schreeuwen om onconventionele oplossingen. Precies het soort uitdagingen waar we ons bij In Ovo in vastbijten.


Bij In Ovo koppelen we een grondige analyse aan een pragmatische instelling. Niet blijven praten, niet achter dat beeldscherm blijven plakken, maar juist met alle stakeholders en belanghebbenden in gesprek gaan. Want pas wanneer jouw oplossing voor hén werkt, heb je kans van slagen.


Wat ga je doen?
Onze high-tech Ella machine is gebaseerd op chemische analyses met behulp van massaspectrometrie. Je doet productieshifts in 2-ploegendiensten op onze locatie in Poppel, waarbij je als Chemisch Analist de verantwoordelijk hebt om deze analyse draaiende te houden. Daarnaast verricht je analytisch chemische werkzaamheden zoals het routinematig onderhouden van labapparatuur, het bereiden van eluentia en stockoplossingen en draag je zorg voor het voorraadbeheer. Daarnaast kun je R&D-team ondersteunen bij het voorbereiden en uitvoeren van analyses. Service manuals en protocollen uitschrijven behoren ook tot je baan. Kennis van en ervaring met massaspectrometrie is een pre.

Vereisten


Wie zoeken wij?


 • Je hebt een relevante Se-n-se opleiding genoten
 • Je beheerst Vlaams / Nederlands op minimaal A2 niveau
 • Daarnaast is jouw Engelse taalvaardigheid in woord en geschrift goed
 • Je hebt een rijbewijs B
 • Je bent gestructureerd en een innovatieve manier van werken
 • Jouw communicatieve vaardigheden zijn sterk te noemen
 • Je woont in België of bent bereid hierheen te verhuizen


Wat bieden wij?
Werken als Chemisch Analist bij In Ovo betekent bijdragen aan een snelgroeiende, ambitieuze organisatie. Je zult te maken krijgen met interessante en soms complexe vraagstukken en uitdagingen op het gebied van zakelijke ontwikkeling. In Ovo is een bedrijf dat groot genoeg is om aan een breed scala aan onderwerpen te werken, maar klein genoeg om je stempel te drukken en een verschil te maken. Onze cultuur is informeel en de communicatielijnen zijn kort.


Daarnaast bieden wij:


 • Een scale-up omgeving, waar je unieke kansen krijgt om een wereldwijde impact te hebben op dierenwelzijn.
 • Het innovatieve karakter van In Ovo, waar je met veel eigen verantwoordelijkheid constant op zoek bent naar nieuwe kansen en manieren om te groeien.
 • Een fulltime all-in jaarsalaris van €36.000 - €52.000 afhankelijk van jouw werkervaring (op basis van 38 uur).
 • Een jaarlijks budget van € 1500,- voor persoonlijke ontwikkeling.
 • 25 vakantiedagen per jaar (met de optie om bij te kopen), pensioen, telefoonvergoeding en thuiswerktoeslag.


Geïnteresseerd maar twijfel je nog?
Helaas is het een feit dat je minder snel reageert op een vacature als je niet helemaal aan de eisen voldoet. Dit lijkt vaker voor te komen bij vrouwen en minderheden. We nodigen je van harte uit om te solliciteren, ook als je twijfelt! Laten we het hebben over jouw kwaliteiten en hoe we jou een passende rol kunnen bieden binnen onze organisatie.


Solliciteer met je cv en evt. een korte motivatiebrief. Wil je meer informatie, neem dan contact op met Ralph Roels, recruitment lead, +31 (0)6 14139696 of via ralph@inovo.nl.

of

Apply with Indeed onbeschikbaar