Commissioning engineer

Functieomschrijving

Wil je vanaf het begin betrokken zijn bij de opbouw van een nieuwe productiemachine? Heb jij ervaring met de reparatie en onderhoud van high-tech machinesystemen? Als commissioning engineer
bij In Ovo ben je het eerste aanspreekpunt voor onze operators in geval van storing of pech.

Wat ga je doen?

Zodra er in Europa een nieuwe productielocatie bekend is, ga jij daarheen om de plaatsing van onze machinelijn voor te bereiden. Je bent verantwoordelijk voor de opbouw en opstart van deze lijn. Hierdoor ken je op deze specifieke locatie(s) alle ins en outs van ons systeem en ben je dus in staat om volledig zelfstandig te werken. Je signaleert en communiceert de oorzaak van potentiële problemen en helpt bij het oplossen en implementeren van technische verbeteringen. Dit doe je in overleg met onze mechanical en test engineers en de bedrijven waarmee we samenwerken.


Als commissioning engineer ben je daarnaast mede verantwoordelijk voor de opzet en opvolging van onderhoudsplannen voor de (nieuwe) locaties. De uitvoering van het preventief onderhoudsplan per site wordt voornamelijk uitgevoerd door de lokale operators. Wanneer er op één van onze lijnen storingen optreedt, zul jij in eerste instantie op afstand assistentie verlenen. Mocht dit onverhoopt niet lukken, zal je met spoed naar de desbetreffende locatie afreizen. Met jouw technische ondersteuning kunnen we de output en betrouwbaarheid van onze machines verhogen.

Wie zijn wij?

In Ovo is een spin-off van de Universiteit Leiden. Ons team bestaat uit mensen met verschillende specialismen en gebruikt technologie om een positieve impact te maken op het leven van kuikens en boeren. We zijn bekend van onze zeer snelle machines voor het sorteren van bevruchte kippeneieren. Met dit high-techsysteem wordt het overbodig om net uitgekomen kuikens handmatig te scheiden en kunnen we jaarlijks het doden van miljarden haantjes voorkomen. Hiermee maken we de komende jaren flinke impact op dierenwelzijn en duurzaamheid van de wereldwijde pluimveesector. Wij groeien aankomend jaar als bedrijf aanzienlijk en zullen onze machines doorontwikkelen en verder plaatsen in de markt.


Wie zoeken wij?

Wij zijn op zoek naar een commissioning engineer die ervan houdt om op meerdere plekken in Europa onze nieuwe high-techmachines te implementeren, te verbeteren, te repareren en te onderhouden. Je bent het eerste aanspreekpunt voor onze operators bij technische problemen.

Je bent een aanpakker, die altijd verantwoordelijkheid neemt om ervoor te zorgen dat wij van zoveel mogelijk eieren de geslachtsbepaling succesvol kunnen uitvoeren.

Functievereisten

Wat neem je mee?

Met onze geslachtsbepaling gaan we wereldwijd de pluimvee-industrie verbeteren en we werken graag samen met mensen die onze passie delen om impact te maken. Als je al ervaring hebt in de agri & food-setting is dit een pré. Je bent een nauwkeurige probleemoplosser die goed (mogelijke) problemen signaleert en communiceert en komt met relevante oplossingen. Tevens beschik je over:

  • Een technische opleiding in de breedste zin van het woord (denkniveau MBO/HBO)
  • Aantoonbare ervaring met zelfstandig werken
  • Vloeiende beheersing van Nederlands én Engels
  • Een rijbewijs

Wat bieden wij?

  • Een fulltime aanstelling in een multidisciplinair team
  • Een jaarcontract, met de intentie om deze na afloop te verlengen
  • Veel vrijheid en eigen verantwoordelijkheid
  • Een enthousiast en jong team
  • Veel mogelijkheden tot reizen
  • De mogelijkheid om bij te dragen aan de ontwikkeling van een spannende innovatie, die de potentie heeft een wereldwijde impact te hebben op het welzijn van miljarden dieren.

Interesse?

Reageer dan met een cv en een motivatiebrief. Wil je meer informatie, neem dan contact op met Annemarie Burgers, HR Manager, via annemarie@inovo.nl of 06 18537180.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.