Skip to content

Embedded Software Engineer

Nederland, Zuid-Holland, LeidenEve

Functieomschrijving

In onze scale-up zijn we op zoek naar een embedded software engineer die in een klein en ondernemend team aan een veelbelovende ontwikkeling met een positieve impact op dierenwelzijn werkt. Gaat jouw hart harder kloppen van C++, ARM, STM32, NRF52840 en PCB’s? Vind je het heerlijk om met de laatste hardware en softwaremogelijkheden te prototypen en daar ook nog eens nuttige toepassingen voor te verzinnen? Dan ben je in het Eve-team van In Ovo aan het juiste adres!


Wie zijn wij?

Eve is ontstaan in de praktijk toen we erachter kwamen dat de kuikens letterlijk en figuurlijk uitkomen in een black box. Met ons sensorplatform meten we zoveel mogelijk variabelen in broederijen die bepalend zijn voor dierenwelzijn en het uitkomstsucces van kuikens. Het Eve-team combineert hiervoor kennis van software, hardware, sensoren, IoT, pluimvee en big data om op basis van monitoring inzichten te genereren die tot verbeteringen leiden in het broedproces. We maken nu de stap van ontwikkeling naar het uitrollen van Eve, waarmee we snel impact maken op miljoenen dieren. We hebben een jong en ambitieus team dat graag werkt aan interessante technologie en leuke dingen doet. We werken samen om ons bedrijf en onze oplossingen te laten slagen. Dit zorgt voor zowel uitdagingen als overwinningen die we uiteraard vieren. Kortom: een prettige en informele sfeer!


Wat ga je doen?

Je ontwikkelt embedded software en ontwerpt hardwareprototypes, waarmee zowel het team als de klant de voor hen interessante data verzamelt in en rond de broederij. Afhankelijk van het project kan de software geavanceerd, super robuust, ‘moet altijd werken’ of juist weer een eenvoudige opzet zijn. Dit kan betekenen dat je zorgt voor het productieklaar maken van de software voor een embedded sensor of het opzetten van de software voor een embedded videoanalyse. Maar ook aan het ontwikkelen van een embedded gateway en werken aan een low power neural network kun jij je bijdrage leveren. Daarnaast behoren het beheren van de toolset voor compileren en flashen, maar ook het opzetten van de Linux-omgeving op microcomputers tot jouw rol.

Daarnaast volg je de laatste trends op het gebied van hardware en embedded software. Er is veel ruimte om nieuwe technologieën uit te proberen want innovatie staat ons aan het hart. We zijn ook niet bang om fouten te maken en rollen onze prototypes razendsnel uit in de praktijk. Kortom een afwisselende rol, waarin jij met jouw kennis een belangrijke aanvulling in het team kunt zijn.

Vereisten

Wat breng je mee?

 • Een afgeronde relevante HBO-/WO-opleiding
 • Minimaal drie jaar werkervaring met software development
 • Affiniteit met microcontrollers en minicomputers
 • Kennis van C++, C#, Python, Test Driven Development
 • Bekend met Git, Docker, Visual studio en Cmake.
 • Kennis van sensoren en hardwarecomponenten
 • Vloeiend Engels in woord en geschrift


Wat wij jou bieden:

 • Een scale-up omgeving, waar je unieke kansen krijgt om wereldwijde impact te maken op dierenwelzijn.
 • Het innovatieve karakter van In Ovo, waar jij constant op zoek bent naar nieuwe kansen en manieren om te groeien met veel eigen verantwoordelijkheid.
 • Een hard groeiend multidisciplinair team met wie jij dagelijks de wereld een stukje beter maakt, waarbij we overtuigd zijn dat verschillende achtergronden en perspectieven ons team sterker maakt.
 • Persoonlijke ontwikkeling, dat is onze sleutel tot succes.


Daarnaast bieden wij:

 • Salaris gebaseerd op kennis en ervaring
 • Een werkweek van 32-40 uur met een gezonde ‘werk-privé’ balans
 • Mogelijkheid tot reizen, met het oog op onze internationale groei
 • Goede arbeidsvoorwaarden, waaronder 25 vakantiedagen per jaar (op fulltime basis), een pensioen en een thuiswerkvergoeding.
 • Een jaarlijks budget voor persoonlijke ontwikkeling


Ben je geïnteresseerd of twijfel je nog?

Het is helaas een feit dat je minder snel reageert op een vacature op het moment dat je voor je gevoel niet (geheel) aan de eisen voldoet. Dit schijnt zelfs vaker te gebeuren bij vrouwen en minderheden. Wij willen je aanmoedigen wèl te solliciteren! Dan kunnen we samen kijken naar jouw kwaliteiten en hoe we die kunnen inzetten binnen onze gave organisatie.


Solliciteer met een cv en motivatiebrief. Als je vragen hebt, neem contact op met Annemarie Burgers, HR Manager via +31 6 18537180 of annemarie@inovo.nl.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

of

In Ovo Holding B.V.