Skip to content

(Junior) HR-medewerker

Nederland, Zuid-Holland, LeidenHuman Resources

Functieomschrijving

Als HR-medewerker bij In Ovo heb je een veelzijdige, inhoudelijke baan waar alle facetten van HR elkaar afwisselen. Zo ben je bezig met het optimaliseren en opzetten van kleinere processen om de groei van In Ovo te faciliteren. Daarnaast ben je bezig met uitvoerend werk om te zorgen dat de basis op orde is en iedereen binnen In Ovo de HR-support heeft die nodig is.


Wie zijn wij?

Gedurende de laatste tien jaar heeft In Ovo een high-tech machine genaamd Ella ontwikkeld, dat het geslacht van een ei kan bepalen. Elke machine voorkomt het doden van miljoenen haantjes, en heeft niet alleen grote impact op dierenwelzijn en duurzaamheid, maar ook op efficiëntie. Daarnaast creëert het een ethisch acceptabele eiproductieketen. Doordat wetgeving verandert en de interesse vanuit supermarkten en consumenten toeneemt, zien we vanuit de pluimveesector een groeiende vraag naar onze oplossing.

We groeien flink als bedrijf, blijven onze machines verbeteren en ze in de markt zetten om kuikendoden overal te voorkomen. Op deze manier maken we een substantiële positieve impact op dierenwelzijn en duurzaamheid in de pluimvee-industrie, wat de komende jaren alleen maar zal toenemen.


We hebben een jong en ambitieus team dat graag leuke dingen doet. We werken allemaal samen om ons bedrijf en onze oplossingen te laten slagen. Dit zorgt voor zowel uitdagingen als overwinningen die we uiteraard vieren. We vinden het heel belangrijk om met elkaar bij te blijven praten en een goede relatie op te bouwen. Kortom: een prettige en informele sfeer!


Wat ga je doen?

Binnen In Ovo zijn we druk bezig om alle HR-processen in te richten om de groei van de organisatie mogelijk te maken. Dat houdt in, dat je in deze functie mee zult denken over thema’s als onboarding, offboarding, performance management en learning and developement. Met onze groeiende organisatie is recruitment een belangrijke activiteit binnen HR. Een brede functie dus, met veel kansen om te leren en je creativiteit los te laten. Naast innovatie is het voor een (internationaal) groeiende organisatie belangrijk dat de basis op orde is. Daarom ondersteun jij de HR-manager in het uitvoeren van HR-processen, de HR-administratie en recruitment-gerelateerde taken.


We zijn op zoek naar een (Jr.) HR-medewerker, die bij voorkeur al een stukje ervaring mee naar binnen brengt. Ben jij starter en heb je als bijbaan of tijdens stages al relevante werkervaring opgedaan, dan ben je bij ons meer dan welkom. Wij leren je de kneepjes van het HR-vak en geven je ruimte om te groeien en ontwikkelen.

Vereisten

Wie we zoeken?

Je bent een aanpakker, die altijd verantwoordelijkheid neemt om ervoor te zorgen dat de HR-basis op orde is en blijft ontwikkelen om de groei van In Ovo te faciliteren. Verder heb je:

  • Een afgeronde HRM (of vergelijkbare) opleiding op minimaal HBO-niveau
  • Een goede beheersing van Nederlands én Engels


Wat wij bieden

  • Een scale-up omgeving, waar je unieke kansen krijgt om wereldwijde impact te maken op dierenwelzijn.
  • Het innovatieve karakter van In Ovo, waar jij constant op zoek bent naar nieuwe kansen en manieren om te groeien met veel eigen verantwoordelijkheid.
  • Een hard groeiend multidisciplinair team met wie jij dagelijks de wereld een stukje beter maakt, waarbij we overtuigd zijn dat verschillende achtergronden en perspectieven ons team sterker maakt.
  • Persoonlijke ontwikkeling, dat is onze sleutel tot succes.


Daarnaast bieden wij:

  • Een arbeidsovereenkomst voor 24 – 40 uur per week.
  • Goede arbeidsvoorwaarden, waaronder 25 vakantiedagen per jaar (op fulltime basis), een pensioen en een thuiswerkvergoeding.
  • Een jaarlijks budget voor persoonlijke ontwikkeling


Het is helaas een feit dat je minder snel reageert op een vacature op het moment dat je voor je gevoel niet (geheel) aan de eisen voldoet. Dit schijnt zelfs vaker te gebeuren bij vrouwen en minderheden. Wij willen je aanmoedigen wél te solliciteren! Dan kunnen we samen kijken naar jouw kwaliteiten en hoe we die kunnen inzetten binnen onze gave organisatie.


Interesse?

Reageer dan door je CV en een korte motivatie in te sturen. Wil je meer informatie, neem dan contact op met Annemarie Burgers, HR-manager, via annemarie@inovo.nl of bel mij op 06-18537180.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

of

Apply with Indeed onbeschikbaar