NPI manager

Functieomschrijving

Ben je een kei in communiceren, heb je kennis van en ervaring met de introductie van nieuwe producten en word je enthousiast van de ontwikkeling van een prototype naar een seriemodel? Ben je een natuurlijke verbinder, bouw je graag een netwerk op van relevante leveranciers? Dan is de functie van NPI manager bij In Ovo interessant voor jou.

Wat ga je doen?

Om onze snelle groei te bevorderen ben je nauw betrokken bij de uitbreiding van ons machinepark. Je staat hierbij in direct contact met onze leveranciers en houd je je bezig met het opzetten en het managen van het productieproces. Als NPI manager ben je verantwoordelijk voor de nieuwe product introductie (NPI) van onze genderscreeningmachine en ga je je bezighouden met de opzet en start van serieproductie Tot je takenpakket behoort ook de massale opschaling van de output van de serieproducten om in de toekomst aan de marktvraag te kunnen voldoen.


Je werkt nauw samen met je engineering collega’s om de machines te optimaliseren. Je signaleert en communiceert over alle gerelateerde zaken die een soepel productieproces kunnen bevorderen. Je bent in staat om helder te communiceren met je In Ovo-collega’s en stakeholders bij de verschillende projecten. Als NPI manager ben je de ‘missing link’ tussen R&D en operations en zorg je voor een soepele overdracht van nieuwe ontwikkelingen naar routinematig gebruik.


Je draagt bij aan de technische ontwikkeling en het optimaal functioneren van high-tech apparatuur. Dit doe je door het verbeteren en opzetten van de productieprocessen, workflows en het managen van ontwikkelingen en bijbehorende implementaties. Jouw organisatorische en managementvaardigheden zijn direct van invloed om de productie en opleversnelheid van onze high-tech machines te verhogen.

Wie zijn wij

In Ovo is een spin-off van de Universiteit Leiden. Ons team is multidisciplinair en gebruikt complexe technologie om een positieve impact te maken op het leven van kuikens en boeren. We zijn bekend van onze high-throughput machine voor het seksen van bevruchte kippeneieren. Met dit high-tech systeem wordt het overbodig om net uitgekomen kuikens handmatig te sorteren en kunnen we jaarlijks het doden van miljarden haantjes voorkomen. Hiermee maken we de komende jaren een flinke, positieve impact op dierenwelzijn en duurzaamheid van de wereldwijde pluimveesector.

Functievereisten

Wie zoeken wij?

Het doel is het opstarten en beheren van de serieproductie van onze genderscreening machines voor oplevering in 2022. Jouw inspanningen resulteren in de introductie van een nieuw product en de ontwikkeling van een prototype naar een seriemodel. Het op de juiste manier managen en begeleiden van onze leveranciers is hierbij van het grootste belang en gaat een stuk verder dan het simpelweg inkopen van onderdelen.


Om onze groei te realiseren zijn wij op zoek naar een NPI manager. Iemand die in staat is om onze high-tech apparatuur te optimaliseren en verder te ontwikkelen. Je hebt een vooruitziende blik en blinkt uit in het trekken van de juiste conclusies. Door je kennis en ervaring op het gebied van productie, planning en supplier management lever je een essentiële bijdrage aan de uitbreiding van ons high-throughput geslachtsbepaling machinepark.  


Wat neem je mee?

Naast affiniteit met een snelgroeiende high-tech omgeving, dierenwelzijn en techniek neem je mee:

 • Een afgeronde relevante HBO-/WO-opleiding
 • Minimaal vier jaar bewezen werkervaring met NPI
 • Selecteren/beheren/benchmarken van leveranciers van (sub)modules
 • Organisatorische en managementvaardigheden
 • Vloeiend Nederlands en Engels in woord en geschrift
 • Strategisch inzicht inzake realisatie en vraag naar serieproducten


Wat bieden wij?

 • Een jaarcontract met de intentie tot verlenging
 • Veel eigen verantwoordelijkheid en de mogelijkheid tot creatieve inbreng
 • De mogelijkheid om bij te dragen aan de ontwikkeling van een spannende innovatie met wereldwijde impact op het welzijn van miljarden dieren
 • Samenwerken met slimme collega’s in een divers team
 • High-tech technologie waar jij je je stempel op kunt drukken


Interesse?
Solliciteer dan met een CV en motivatiebrief voor 2 augustus. Wil je meer informatie, neem dan contact op met Ralph Roels, recruitment lead, via ralph@inovo.nl of 06 1413 9696.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.