Operations manager

Functieomschrijving

Ben jij een expert in het opzetten en managen van processen? Heb jij affiniteit met techniek, pluimveehouderij en blink je uit in stakeholdermanagement voor grote projecten? Dan is de functie van operations manager bij In Ovo interessant voor jou

Wat ga je doen?

Als operations manager ben je verantwoordelijk voor de inbedrijfname, het gebruik en het onderhoud van de high-tech machines die In Ovo bij haar klanten plaatst. Je zorgt per locatie voor een ideale productieomgeving en werkt samen met broedmeesters om ervoor te zorgen dat de processen in de broederij zo optimaal mogelijk blijven doorgaan.

Je wordt de leider van het op te zetten operations & services-team en werkt nauw samen met je collega`s van R&D om de machines te optimaliseren. Je signaleert en communiceert over alle mogelijke zaken die een soepel productieproces kunnen bevorderen en begeleidt de groei van het aantal machines in de markt. Om dit te kunnen doen analyseer je eventuele requirements en ondersteun je sales en marketing in het categoriseren en prioriteren van toekomstige (internationale) projecten.

Wie zijn wij

In Ovo is een spin-off van de Universiteit Leiden. Ons team is multidisciplinair en gebruikt complexe technologie om een positieve impact te maken op het leven van kuikens en boeren. We zijn bekend van onze high-throughput machine voor het seksen van bevruchte kippeneieren. Met dit high-techsysteem wordt het overbodig om net-uitgekomen kuikens handmatig te sorteren en kunnen we jaarlijks het doden van miljarden haantjes voorkomen. Hiermee maken we de komende jaren een flinke, positieve impact op dierenwelzijn en duurzaamheid van de wereldwijde pluimveesector. Wij groeien aankomend jaar als bedrijf aanzienlijk en zullen onze machine doorontwikkelen én plaatsen in de markt.

Wie zoeken wij?

Om onze groei te ondersteunen zijn wij op zoek naar een operations manager. Iemand die in ons team organiseert dat onze machines bij klanten goed functioneren en zorg draagt voor het onderhoud en de (internationale) uitbreiding van het aantal broederijen waar we onze high-troughput geslachtsbepaling kunnen implementeren. 


In deze omgeving werk je ook nauw samen met andere partijen. Op natuurlijke wijze ben je in staat om alle stakeholders betrokken bij onze projecten mee te nemen in het In Ovo-verhaal. Je motiveert en inspireert je In Ovo-collega`s en overige stakeholders bij de verschillende projecten.


Denk hierbij bijvoorbeeld aan het managen van externe partijen die we gebruiken voor het technische gedeelte van onze operatie, de inkoop van consumables en reserveonderdelen of het organiseren van trainingen voor broederijmedewerkers.

Vereisten

Wat neem je mee?

 • Een BSc- of MSc-opleiding
 • Aantoonbare ervaring met techniek en operations/services in een complexe omgeving
 • Communicatief vaardig met leiderschapskwaliteiten
 • Een regelaar met ondernemende mindset
 • Affiniteit met techniek en projectmanagement; broederijervaring is een pré
 • Passie om impact te maken in de sector
 • Vloeiend in Nederlands en Engels (woord en geschrift)

Wat bieden wij?

 • Veel vrijheid, eigen verantwoordelijkheid en creatieve inbreng
 • De mogelijkheid om bij te dragen aan de ontwikkeling van spannende innovaties met potentieel wereldwijde impact op het welzijn van miljarden dieren
 • High-tech technologie waar jij je stempel op kunt drukken
 • Een passend opleidingsprogramma binnen een snelgroeiende onderneming


Interesse?

Reageer met je CV en een motivatiebrief voor 1 februari. Wil je meer informatie, neem dan contact op met Ralph Roels, recruitment lead, via ralph@inovo.nl of 06 1413 9696.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.