Operator

Functieomschrijving

Wat ga je doen?

Als operator draai je samen tijdens jouw shift met een team onze machine in de broederij. Je signaleert en communiceert problemen en helpt bij het implementeren van technische verbeteringen. Dit doe je in samenwerking met het team van In Ovo en de bedrijven waarmee we samenwerken. Je bent een aanpakker, die pro-actief verantwoordelijkheid neemt om ervoor te zorgen dat wij zoveel mogelijk eieren kunnen verwerken.


Wie zijn wij?

In Ovo is een spin-off van de Universiteit Leiden. Ons team bestaat uit mensen met verschillende specialismen en gebruikt technologie om een positieve impact te maken op het leven van kuikens en boeren. We zijn bekend van onze zeer snelle machines voor het sorteren van bevruchte kippeneieren. Met dit high-techsysteem wordt het overbodig om net-uitgekomen kuikens handmatig te scheiden en kunnen we jaarlijks het doden van miljarden haantjes voorkomen. Hiermee maken we de komende jaren flinke impact op dierenwelzijn en duurzaamheid van de wereldwijde pluimveesector. Wij groeien aankomend jaar als bedrijf aanzienlijk en zullen onze machines doorontwikkelen. Deze is inmiddels gelanceerd in de markt. Om dit succesvol te maken zijn wij op zoek naar een operator. Iemand die in ons team zorgdraagt voor productie en waar mogelijk helpt met verbeteren van onze machines.


Wie zoeken wij?

We zijn op zoek naar een persoon die ervan houdt om een nieuwe high-techmachines te bedienen in een ploegendienst, problemen te signaleren tijdens productie en deze samen met het R&D-team op te lossen. De machines staan in de provincie Gelderland (Ochten) en in Brabant (regio Eindhoven / Tilburg). Met onze geslachtsbepaling gaan we wereldwijd de pluimvee-industrie verbeteren en we werken graag samen met mensen die onze passie delen om impact te maken. Het hebben van ervaring met het draaien van machines in een agri & food-setting is een pré.

Functievereisten

Wat neem je mee?

 • Een technisch/chemische achtergrond in de breedste zin van het woord (denkniveau MTS/MBO/VAPRO B)
 • Aantoonbare ervaring in een productieomgeving (dit kan ook een vakantiebaan zijn)
 • Een brede praktische skill-set, zodat je zelf eerstelijns storingen kan oplossen
 • Het signaleren en communiceren van mogelijke problemen
 • Vloeiend Nederlands en Engels
 • Een rijbewijs

Wat bieden wij?

 • Een fulltime aanstelling in een multidisciplinair team
 • Een jaarcontract, met de intentie om deze na afloop te verlengen
 • Veel vrijheid en eigen verantwoordelijkheid
 • Een enthousiast en jong team
 • De mogelijkheid om bij te dragen aan de ontwikkeling van een spannende innovatie, die de potentie heeft een wereldwijde impact te hebben op het welzijn van miljarden dieren

Interesse?
Reageer dan met een cv en een motivatiebrief voor 21 juni. Wil je meer informatie, neem dan contact op met Ralph Roels, recruitment lead, via ralph@inovo.nl of 06 1413 9696.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.