Skip to content

PLC Programmeur

Nederland, Zuid-Holland, Ochten en LeidenEngineering

Functieomschrijving

Ben jij een 
PLC Programmeur
die het leuk vindt om het overzicht te houden over verschillende software modules en gezamenlijk te werken aan eenzelfde softwareproject? Word jij enthousiast van het in bedrijfstellen van nieuwe machines en testoplossingen, waarbij je zowel zelf programmeert als externe software engineers aanstuurt? Dan is deze functie op jouw huid geschreven!


Wie zijn wij?


Gedurende de laatste 10 jaar heeft In Ovo een high-tech machine genaamd Ella ontwikkeld, dat het geslacht van een ei kan bepalen. Elke machine voorkomt het doden van miljoenen haantjes, en heeft niet alleen grote impact op dierenwelzijn en duurzaamheid, maar ook op efficiëntie. Daarnaast creëert het een ethisch acceptabele eiproductieketen. Doordat wetgeving verandert en de interesse vanuit supermarkten toeneemt, zien we vanuit de pluimveesector een toenemende vraag naar onze oplossing. We groeien flink als bedrijf, blijven onze machines verbeteren en ze in de markt zetten om kuikendoden overal te voorkomen. Op deze manier maken we een substantiële positieve impact op dierenwelzijn en duurzaamheid in de pluimvee-industrie, wat de komende jaren alleen maar zal toenemen.


We hebben een jong en ambitieus team dat graag leuke dingen doet. We werken allemaal samen om ons bedrijf en onze oplossingen te laten slagen. Dit zorgt voor zowel uitdagingen als overwinningen die we uiteraard vieren. We vinden het heel belangrijk om met elkaar bij te blijven praten en een goede relatie op te bouwen. Kortom: een prettige en informele sfeer!


Wat je gaat doen


Onze high-tech Ella machine wordt aangestuurd door software, die alle componenten van de machine met elkaar laat samenwerken. Veel van de software wordt door onze machinebouwer aangeleverd. Zodra deze is aangeleverd, ben jij in staat de software te analyseren, eventuele fouten te ontdekken en te zorgen dat deze gecorrigeerd worden.

Vanuit jouw rol als PLC Programmeur houd je overzicht over de verschillende softwaremodules en stuur je waar nodig externe softwareontwikkelaars aan. Je bent bedreven in het opzetten van versiebeheersoftware en hebt ervaring met gezamenlijk werken aan eenzelfde softwareproject.

Je bent bedreven in het opzetten van een architectuur en je programmeert zelf mee. Daarnaast vind je het leuk om complexe problemen aan onze high-tech Ella machine op te lossen samen met ons multidisciplinaire team.


Vereisten

Wie we zoeken

Als PLC Programmeur heb je:

 • Minimaal een Hbo-denkniveau
 • Een hoog abstractieniveau (denken in objecten en structuren)
 • Ervaring met programmeren van PLC’s binnen industriële automatisering
 • Ervaring met Structured Text (ST) & Beckhoff PLC is een pre
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
 • Een rijbewijs B
 • Bereidheid om regelmatig voor korte duur te reizen, vooralsnog binnen Europa


Wat wij jou bieden:

 • Een scale-up omgeving, waar je unieke kansen krijgt om wereldwijde impact te maken op dierenwelzijn.
 • Het innovatieve karakter van In Ovo, waar jij constant op zoek bent naar nieuwe kansen en manieren om te groeien met veel eigen verantwoordelijkheid.
 • Een hard groeiend multidisciplinair team met wie jij dagelijks de wereld een stukje beter maakt, waarbij we overtuigd zijn dat verschillende achtergronden en perspectieven ons team sterker maakt.
 • Persoonlijke ontwikkeling, dat is onze sleutel tot succes.


Daarnaast bieden wij:

 • Salaris gebaseerd op kennis en ervaring
 • Een werkweek van 32-40 uur met een gezonde ‘werk-privé’ balans
 • Mogelijkheid tot reizen, met het oog op onze internationale groei
 • Goede arbeidsvoorwaarden, waaronder 25 vakantiedagen per jaar (op fulltime basis), een pensioen en een thuiswerkvergoeding.
 • Een jaarlijks budget voor persoonlijke ontwikkeling


Ben je geïnteresseerd of twijfel je nog?

Het is helaas een feit dat je minder snel reageert op een vacature op het moment dat je voor je gevoel niet (geheel) aan de eisen voldoet. Dit schijnt zelfs vaker te gebeuren bij vrouwen en minderheden. Wij willen je aanmoedigen wèl te solliciteren! Dan kunnen we samen kijken naar jouw kwaliteiten en hoe we die kunnen inzetten binnen onze gave organisatie.

Solliciteer met een cv en motivatiebrief. Als je vragen hebt, neem contact op met Nienke Stuijt, recruiter, op +31 6 51 689 666 of via nienkestuijt@inovo.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


of

Apply with Indeed onbeschikbaar