Skip to content

Procestechnoloog / Operator

Nederland, Gelderland, Ochten€ 3.000 - € 3.500 per maandOperations

Functieomschrijving


Ben jij de procestechnoloog / operator die pas tevreden is als de productie optimaal loopt? Heb je technisch inzicht en ben je avontuurlijk genoeg om onze groeiambitie aan te kunnen? Dan ben jij degene die wij zoeken!


Wie we zijn

Gedurende de laatste 10 jaar heeft In Ovo een high-tech machine genaamd Ella ontwikkeld, die het geslacht van een kuiken in een ei kan bepalen. Elke machine voorkomt het doden van miljarden haantjes en heeft niet alleen grote impact op dierenwelzijn en duurzaamheid, maar ook op efficiëntie. Daarnaast creëert het een ethisch acceptabele eiproductieketen. Doordat wetgeving verandert en de interesse vanuit supermarkten toeneemt, zien we een groeiende vraag van broederijen naar onze oplossing. We groeien flink als bedrijf, blijven onze machines verbeteren en ze in de markt zetten om kuikendoden wereldwijd te voorkomen. Op deze manier maken we een substantiële positieve impact op dierenwelzijn en duurzaamheid in de pluimvee industrie, wat de komende jaren alleen maar zal toenemen.

We hebben een jong en ambitieus team dat graag plezier maakt. Met het hele team werken we keihard om het succes van het bedrijf te realiseren. Dit zorgt voor zowel uitdagingen als overwinningen die we uiteraard vieren. We vinden het heel belangrijk om met elkaar bij te blijven praten en een goede relatie op te bouwen. Kortom: een prettige en informele sfeer!


Wat je gaat doen

Als procestechnoloog / operator ben jij, samen met de production engineer, verantwoordelijk voor het optimaal verlopen van het productieproces. Je signaleert problemen en assisteert bij het oplossen van evt. problemen tijdens de productie. Daarnaast bewaak je de kwaliteit van het productieproces en stuur je de productiemedewerkers aan.

Als je alle ins- en outs van de machine kent, kun je op toekomstige locaties in Europa helpen met het opstarten van de productie. In dat geval zul je ook regelmatig doordeweeks in het buitenland verblijven. Met de groei die we voorzien, zal voor de komende periode geen dag hetzelfde zijn!

Vereisten

Wie we zoeken

Je bent een echte aanpakker, die proactief verantwoordelijkheid neemt om ervoor te zorgen dat we zoveel mogelijk eieren kunnen verwerken. We streven ernaar miljarden haantjes te redden en dat kan mede dankzij jou zijn. Je bent een aanpakker, die altijd verantwoordelijkheid neemt om ervoor te zorgen dat we van zoveel mogelijk eieren de geslachtsbepaling succesvol kunnen uitvoeren.

Verder:

 • Heb je een technisch/chemische achtergrond in de breedste zin van het woord (denkniveau MTS/MBO/VAPRO B).
 • Heb je aantoonbare ervaring in een productieomgeving (dit kan ook een vakantiebaan zijn).
 • Heb je een brede praktische skill-set, zodat je zelf eerstelijns storingen kan oplossen.
 • Ben je goed in het signaleren en communiceren van mogelijke problemen.
 • Spreek je vloeiend Nederlands en Engels.
 • Heb je een rijbewijs B.


Wat we bieden

 • Een scale-up omgeving, waar je unieke kansen krijgt om wereldwijde impact te maken op dierenwelzijn
 • Het innovatieve karakter van In Ovo, waar jij constant op zoek bent naar nieuwe kansen en manieren om te groeien met veel eigen verantwoordelijkheid.
 • Een hard groeiend multidisciplinair team met wie jij dagelijks de wereld een stukje beter maakt, waarbij we overtuigd zijn dat verschillende achtergronden en perspectieven ons team sterker maakt.
 • Persoonlijke ontwikkeling, dat is onze sleutel tot succes.

Daarnaast bieden wij:

 • Een basissalaris tussen de € 3000,- en € 3500,- .
 • Onregelmatigheidstoeslag voor werkuren buiten 06.00 – 19.00 uur.
 • Een werkweek van 32-40 uur met een gezonde ‘werk-privé’ balans
 • Mogelijkheid tot reizen, met het oog op onze internationale groei
 • Goede arbeidsvoorwaarden, waaronder 25 vakantiedagen per jaar (op fulltime basis), een pensioen en een thuiswerkvergoeding.
 • Een jaarlijks budget voor persoonlijke ontwikkeling


Ben je geïnteresseerd of twijfel je nog?

Het is helaas een feit dat je minder snel reageert op een vacature op het moment dat je voor je gevoel niet (geheel) aan de eisen voldoet. Dit schijnt zelfs vaker te gebeuren bij vrouwen en minderheden. Wij willen je aanmoedigen wèl te solliciteren! Dan kunnen we samen kijken naar jouw kwaliteiten en hoe we die kunnen inzetten binnen onze gave organisatie.


Solliciteer met een cv en evt. een korte motivatiebrief.

Als je vragen hebt, neem contact op met Annemarie Burgers, HR Manager, via annemarie@inovo.nl of 06-18537180.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.of

Apply with Indeed onbeschikbaar