Skip to content

Stagiair(e) Techniek

Ochten, Gelderland, Netherlands€300 - €300Students

Job description

Doe jij nu een studie in de richting van Mechanisch operator, Mechatronica of technicus engineering en wil jij ervaring opdoen bij een scale-up waar je op heel veel technische vlakken kunt leren? Bel of app dan Annemarie Burgers (HR Manager) op 06-18537180. Hieronder vind je meer informatie over de stage. 

 
Wie we zijn 

In Ovo heeft de afgelopen jaren een high-tech machine genaamd Ella ontwikkeld. Deze machine kan het geslacht van een kuiken in een ei bepalen, waardoor het doden van eendagshaantjes wordt voorkomen. Dit heeft grote impact op dierenwelzijn en duurzaamheid, maar ook op efficiëntie. 

 
Wat je gaat doen 

Als stagiair(e) krijg je de kans om, samen met de operators en de productie technicus, te zorgen dat onze high-tech machines blijven draaien tijdens productie en dat het proces optimaal verloopt. Je leert ter plekke problemen op te lossen en buiten productie om kun je een kijkje in de keuken nemen bij de mechanical engineers, bij het doorvoeren van technische verbeteringen. Afhankelijk van je ervaring en durf, krijg je de gelegenheid om onder begeleiding ook zelf aan de slag te gaan.  

Job requirements

Wie we zoeken

  • Je volgt een technische opleiding (MBO nivo 2, 3 of 4)
  • Heb je interesse of misschien al ervaring in een productie omgeving
  • Spreek je Nederlands én Engels
  • Heb je een rijbewijs (B) of woon je in de buurt van Ochten


Wat wij jou bieden:

  • Een interessante leeromgeving met veel verschillende technische disciplines, waaronder elektrotechniek, mechanische technieken, mechatronica, robotica.
  • Een stagevergoeding van € 300,- bruto per maand
  • Reiskostenvergoeding als je geen OV-kaart hebt
  • Bij een wederzijdse klik, kun je direct doorstromen naar een baan bij ons


Ben je geïnteresseerd of twijfel je nog?

Laat het ons weten door een mail te sturen naar ralph@inovo.nl of bel / app naar 06-14139696. Dan bellen we kort met jou om eventuele vragen te beantwoorden en de vervolgstappen uit te leggen.

or

Apply with Indeed unavailable