Skip to content

Supply Chain Engineer

RemoteLeiden, Zuid-Holland, NederlandOperations

Functieomschrijving

Heb je kennis van, en (enige) ervaring met, het op de markt brengen van nieuwe producten? Vind je het gaaf om bij te dragen aan de vertaling van een prototype naar een seriemodel? Ben jij een natuurlijke verbinder die het leuk vindt om een netwerk van relevante leveranciers op te zetten? En ben je op zoek om naar een volgende stap in je carrière .Zoek niet langer, deze vacature voor Supply Chain Engineer kan jouw volgende baan zijn!


Wie zijn wij?

Vanaf onze start in 2011, hebben we gewerkt aan onze oplossing waarbij we op een geautomatiseerde manier het geslacht van een kuiken in het ei kunnen bepalen met als uiteindelijk doel het voorkomen van het doden van miljarden haantjes, omdat ze geen eieren kunnen leggen. In 2020 hebben we de eerste versie van onze Ella machine in de broederij gezet en met de kennis die we daar hebben opgedaan, is afgelopen jaar de verbeterde versie van Ella gaan draaien.


We zijn trots te melden dat we de afgelopen maanden al meer het doden van honderdduizenden eendagshaantjes voorkomen hebben! Het is onze missie om met Ella het doden van eendagshaantjes te beëindigen.


Ella is pas de eerste stap, onze eerste baanbrekende innovatie. Als het aan ons ligt, volgen er meer. Veel meer. Er zijn tal van problemen op het gebied van dierenwelzijn en klimaat. Problemen die schreeuwen om onconventionele oplossingen. Precies het soort uitdagingen waar we ons bij In Ovo in vastbijten.


Bij In Ovo koppelen we een grondige analyse aan een pragmatische instelling. Niet blijven praten, niet achter dat beeldscherm blijven plakken, maar juist die broederij van binnen bekijken. Want pas wanneer jouw oplossing voor hén werkt, heb je kans van slagen.


Wat ga je doen?

Als Supply Chain Engineer help je ons te groeien door ons machinepark (internationaal) uit te breiden. Je staat in direct contact met onze leveranciers en bent betrokken in het opzetten en managen van het inkoopproces en voorraadsysteem van onze machines. Het opzetten van een voorraadsysteem en de daarbij behorende rapportages moeten ervoor zorgen dat In Ovo zonder problemen kan produceren op de plaats en het moment waar dit nodig is. In deze context ben je de drijvende kracht van Operations.


Je werkt nauw samen met engineers die onze machines optimaliseren. Je identificeert en communiceert belangrijke zaken om een vlotte machineproductie te bespoedigen. Je bent in staat om op verschillende projecten met meerdere collega´s en stakeholders helder te communiceren. Ook heb je korte lijntjes met de verschillende geslachtbepaling locaties, zodat productie niet stil komt te vallen. Als Supply Chain Engineer ben je de missende schakel tussen R&D en Operations. Je organiserende vermogens hebben een directe invloed op de kwaliteit van geslachtsbepaling en de snelheid waarmee we machines kunnen leveren. Uiteraard met daarbij behorende juiste voorraden aan consumables en spareparts.


Vereisten

Wie zoeken wij?
Jij bent:

 • Gestructureerd en flexibel
 • Een communicatief vaardige aanpakker
 • Iemand met affiniteit met een snelgroeiende high-tech omgeving, dierenwelzijn en technologie
 • Accuraat en gedisciplineerd met het opvolgen van planningen en procedures
 • Gedreven om de logistiek binnen In Ovo en jezelf naar een hoger plan te brengen

Daarnaast heb je bij voorkeur kennis van en ervaring met:

 • Een afgeronde en relevante HBO opleiding en ten minste 3 jaar aantoonbare werkervaring in supply chain
 • Opzetten van logistieke processen
 • Organisatorische- en onderhandelingsvaardigheden
 • Vloeiend in Nederlands en Engels
 • MS office


Wat bieden wij?

Werken als Supply ChainEngineer bij In Ovo betekent werken bij een snelgroeiende organisatie met ambitie. Je gaat bij ons aan de slag met interessante en soms complexe vraagstukken, thema’s en breinbrekers. In Ovo is groot genoeg voor een interessant en uitdagend takenpakket, maar compact genoeg om input te kunnen leveren en het verschil te maken. Onze cultuur is informeel en de lijnen zijn kort.


Daarnaast bieden wij:


 • Een scale-up omgeving, waar je unieke kansen krijgt om een wereldwijde impact te hebben op dierenwelzijn.
 • Het innovatieve karakter van In Ovo, waar je met veel eigen verantwoordelijkheid constant op zoek bent naar nieuwe kansen en manieren om te groeien.
 • Een salaris van € 4.000,- tot € 5.500,-, afhankelijk van jouw werkervaring.
 • Een jaarlijks budget van € 1500,- voor persoonlijke ontwikkeling.
 • 25 vakantiedagen per jaar (en de optie om bij te kopen), pensioen en thuiswerktoeslag.


Geïnteresseerd maar twijfel je nog?

Helaas is het een feit dat je minder snel reageert op een vacature als je niet helemaal aan de eisen voldoet. Dit lijkt vaker voor te komen bij vrouwen en minderheden. We nodigen je van harte uit om te solliciteren, ook als je twijfelt! Laten we het hebben over jouw kwaliteiten en hoe we jou een passende rol kunnen bieden binnen onze organisatie.


Solliciteer met je cv en een korte motivatiebrief. Wil je meer informatie, neem dan contact op met Ralph Roels, recruitment lead, +31 (0)6 14139696 of ralph@inovo.nl. 


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

of

Apply with Indeed onbeschikbaar