Test engineer

Functieomschrijving

Werk jij graag met high-tech machines? Ben jij goed in het signaleren van problemen en het implementeren van technische oplossingen? Dan is de functie van test engineer bij In Ovo wellicht interessant voor jou.


Wat ga je doen?

Als test engineer ben je samen met je In Ovo collega’s verantwoordelijk voor het draaien van onze machine in de broederij en zal je meehelpen in de productie. In deze omgeving werk je ook nauw samen met andere partijen. Je signaleert en communiceert over alle mogelijke zaken die een soepele productie kunnen verbeteren. Met een team van engineers ben je betrokken bij het installeren, aftesten en invoeren van technische verbeteringen voor deze en volgende machines. Je bent een aanpakker die verantwoordelijkheid neemt en ervoor zorgt dat onze machine altijd en optimaal werkt.


Wie zijn wij?

In Ovo is een spin-off van de Universiteit Leiden. Ons team is multidisciplinair en gebruikt complexe technologie om een positieve impact te maken op het leven van kuikens en boeren. We zijn bekend van onze high-throughput machine voor het seksen van bevruchte kippeneieren. Met dit high-techsysteem wordt het overbodig om net-uitgekomen kuikens handmatig te sorteren en kunnen we jaarlijks het doden van miljarden haantjes voorkomen. Hiermee maken we de komende jaren een flinke, positieve impact op dierenwelzijn en duurzaamheid van de wereldwijde pluimveesector. Wij groeien aankomend jaar als bedrijf aanzienlijk en zullen onze machine doorontwikkelen én lanceren in de markt.

Wie zoeken wij?

Om onze groei te ondersteunen zijn wij op zoek naar een test engineer. Iemand die in ons team zorg draagt voor het draaien en verbeteren van onze machine. De test engineer heeft ervaring in een productieomgeving, is in staat om problemen te signaleren en deze samen met het R&D-team op te lossen. De machine staat momenteel in de provincie Gelderland. Je zult echter ook regelmatig op ons kantoor in Leiden aan de slag gaan. Ervaring met het draaien van machines in een agri & food-setting is een pré.

Vereisten

Wat neem je mee?

 • Een achtergrond MTS/HTS werkbouwtuigkunde en minimaal twee jaar werkervaring
 • Aantoonbare ervaring in een productieomgeving als test engineer
 • Het signaleren en communiceren van mogelijke issues
 • Een creatieve mindset om tot oplossingen te komen
 • Passie voor dierenwelzijn
 • Vloeiend in Nederlands en Engels (woord en geschrift)
 • Een rijbewijs

Wat bieden wij?

 • Een jaarcontract met de intentie tot verlenging
 • Veel eigen verantwoordelijkheid en creatieve inbreng
 • De mogelijkheid om bij te dragen aan de ontwikkeling van een spannende innovatie met wereldwijde impact op het welzijn van miljarden dieren
 • High-tech technologie waar jij je stempel op kunt drukken
 • Een passend opleidingsprogramma binnen een snelgroeiende onderneming

Interesse?
Solliciteer dan met een CV en motivatiebrief voor 1 februari. Wil je meer informatie, neem dan contact op met Ralph Roels, Recruitment Lead, via ralph@inovo.nl of 0614139696


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.