Web developer

Functieomschrijving

Web developer

Ben jij een web developer en vind je het leuk om applicaties te bouwen voor IoT oplossingen? Heb jij affiniteit met een snelgroeiende high-techomgeving, dierenwelzijn en software? Dan is de functie van web developer bij In Ovo interessant voor jou.

Wat ga je doen?

In Ovo werkt momenteel aan een IoT-oplossing in de pluimvee-industrie. Samen met het team wordt wekelijks bepaald, op basis van input van eindgebruikers, welke functionaliteiten en designveranderingen de hoogste prioriteit hebben om geïmplementeerd te worden. Vervolgens zorgen we ervoor dat deze functionaliteiten zo snel mogelijk live gaan zodat de eindgebruiker er direct mee aan de slag kan.

Het toevoegen van een nieuwe feature kost idealiter een dag en begint met het bedenken hoe de code te implementeren. Vervolgens schrijven we de code en gaan we testen om uiteindelijk een robuuste en veilige applicatie te hebben. Zodra de code af is, vraag je een collega om je werk te reviewen. In deze setting zul je uiteraard ook het werk van je collega’s reviewen. Zodra de code helemaal af is, zetten we de code live en kunnen eindgebruikers er mee aan de slag.

Als web developer ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van de backend binnen ons IoT-project. Dit doe je door het ontwerpen en ontwikkelen van een Django backend API in nauwe samenwerking met de andere developers. Eveneens ben je bekend met CI/CD en DevOps, bijvoorbeeld binnen Azure. Je werkt in een klein team met een open werksfeer dus je denkt actief mee over de structuur van de gehele oplossing, nieuwe toepassingen en product features. Je vindt het leuk om samen met onze ontwikkelpartners het gebruik van de app in de praktijk te analyseren, bijvoorbeeld door informatie in te winnen van de gebruikers. Je bent in staat om helder te communiceren met je In Ovo-collega’s en stakeholders bij de verschillende projecten.


Wie zijn wij

In Ovo is een spin-off van de Universiteit Leiden. Ons team is multidisciplinair en gebruikt complexe technologie om een positieve impact te maken op het leven van kuikens en boeren. We zijn bekend van onze high-throughput machine voor het seksen van bevruchte kippeneieren. Met dit high-techsysteem wordt het overbodig om net uitgekomen kuikens handmatig te sorteren en kunnen we jaarlijks het doden van miljarden haantjes voorkomen. Daarnaast werken we aan een sensorplatform om broederijprocessen sterk te verbeteren. Hiermee maken we de komende jaren een flinke, positieve impact op dierenwelzijn en duurzaamheid van de wereldwijde pluimveesector. Wij groeien dit jaar als bedrijf aanzienlijk en zullen  ons machinepark verder ontwikkelen én uitbreiden.

Functievereisten

Wie zoeken wij?

Om onze groei te ondersteunen zijn wij op zoek naar een web developer. Je bent enthousiast, leergierig en hebt een open houding. Belangrijk is dat je een goed beeld hebt van je kennis en kunde, maar ook je ontwikkelingspunten. Op deze manier kunnen je verantwoordelijkheden optimaal op elkaar worden afgestemd. Met jouw ervaring kun je snel zelfstandig aan de slag binnen jouw domein en je people skills geven je de mogelijkheid om samen te werken en te communiceren met je collega`s. Het definiëren, prioriteren en controleren van taken gebeurt altijd in teamverband.


Wat neem je mee?

 • Een afgeronde relevante HBO-/WO-opleiding
 • Minimaal vier jaar werkervaring met software development
 • Praktische inslag met betrekking tot software en programmeren
 • Kennis van Linux, Python, Django
 • Ervaring met Test Driven Development
 • Ervaring met DevOps en CI/CD
 • Kennis van database ontwerp
 • Vloeiend Engels in woord en geschrift


Wat bieden wij?

 • Een jaarcontract met de intentie tot verlenging
 • Veel eigen verantwoordelijkheid en de mogelijkheid tot creatieve inbreng
 • De mogelijkheid om bij te dragen aan de ontwikkeling van spannende innovaties met wereldwijde impact op het welzijn van miljarden dieren
 • Samenwerken met slimme collega’s in een divers team
 • Technologie waar jij je je stempel op kunt drukken


Interesse?
Solliciteer dan met een CV en motivatiebrief voor 5 juni. Wil je meer informatie, neem dan contact op met Ralph Roels, recruitment lead, via ralph@inovo.nl of 06 1413 9696.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.