Skip to content

Werkstudent Finance

Nederland, Zuid-Holland, LeidenStudenten

Functieomschrijving

Kom werken bij de gaafste scale-up in Leiden en wordt onze Finance werkstudent bij In Ovo! 

In Ovo heeft de afgelopen jaren een high-tech machine genaamd Ella ontwikkeld. Deze machine kan het geslacht van een kuiken in een ei bepalen, waardoor het doden van eendagshaantjes wordt voorkomen. Dit heeft grote impact op dierenwelzijn en duurzaamheid, maar ook op efficiëntie. 

Wat ga je doen

Als Finance werkstudent ondersteun je onze financial controller en lever je een bijdrage aan onze groeiambitie. Omdat wij een scale-up zijn staat er nog weinig op papier en kan er nog veel verbeterd worden. Genoeg uitdaging dus! Als jij kansen ziet of graag meer over een onderwerp wil weten, moedigen wij het alleen maar aan dat je initiatief neemt. Jij bent onderdeel van ons team en we geven je graag de ruimte om mee te denken. 

De werkzaamheden: 

 • Je bent verantwoordelijk voor het wekelijks verwerken van de facturen en het klaarzetten van de betalingen. 
 • Je ondersteunt de financial controller bij de maandafsluiting, Btw-aangifte en het verwerken van de salarissen. 
 • Indien je daar tijd voor hebt kunnen er specifieke projecten aan jou worden uitbesteed, zoals bijvoorbeeld een procesbeschrijving. 
 • Je kunt meedenken over mogelijke verbeteringen die doorgevoerd kunnen worden om het huidige proces te optimaliseren

Vereisten


Wie ben jij?

 • Je doet een Finance gerelateerde studie zoals: Accountancy, Finance & Control of Bedrijfseconomie. Alle niveaus zijn welkom!
 • Jij weet wat een journaalpost is.
 • Je bent minimaal 1 dag per week beschikbaar, bij voorkeur op maandag, dinsdag of donderdag.
 • Je bent gemotiveerd, wilt graag leren, checkt alles dubbel, beheerst naast de taal van cijfers ook het Nederlands en Engels.

Wat bieden wij?

Als werkstudent bij In Ovo werk je voor een informeel en snelgroeiend bedrijf met ambitie. Door de groei ligt er genoeg werk voor de komende tijd. Er gebeurt momenteel veel op de afdeling Finance en we zijn altijd op zoek naar verbeteringen. Zo bestaat de kans dat we in 2023 een nieuw ERP-systeem gaan uitzoeken en implementeren. Dit wil je meemaken! En natuurlijk ben je van de partij op onze borrels en uitjes.

Daarnaast bieden wij:

 • Een dynamische scale-up organisatie dat veel vrijheid biedt en ruimte voor persoonlijke verantwoordelijkheden
 • Een fijn team met bevlogen collega ́s met diverse achtergronden, die allemaal aan hetzelfde doel werken
 • Flexibiliteit om meer te werken als het bij ons druk is of minder te werken als jij het druk hebt. Bijvoorbeeld door tentamens.
 • Een nul uren contract met de insteek om minimaal 8 tot 16 uur per week bij ons aan de slag te gaan. In eerste instantie voor minimaal 6 maanden, maar als het bevalt dan kunnen we altijd verlengen.


Interesse?

Solliciteer met een cv en evt. een motivatiebrief. Als je vragen hebt, neem contact op met Sander van Dijk, Financial Controller via sander@inovo.nl.

of

Apply with Indeed onbeschikbaar