Skip to content

Werkstudent Finance

Leiden, Zuid-Holland, NetherlandsFinance

Job description

Wil jij weten hoe je een administratie moet voeren en ben je op zoek naar een dynamische Finance omgeving? Kom dan binnen als Werkstudent Finance bij In Ovo en groei mee met onze afdeling Finance & Control!


Wie zijn wij? 

Vanaf onze start in 2011, hebben we gewerkt aan onze oplossing waarbij we op een geautomatiseerde manier het geslacht van een kuiken in het ei kunnen bepalen met als uiteindelijk doel het voorkomen van het doden van miljarden haantjes, omdat ze geen eieren kunnen leggen. In 2020 hebben we de eerste versie van onze Ella machine in de broederij gezet en met de kennis die we daar hebben opgedaan, is afgelopen jaar de verbeterde versie van Ella gaan draaien.


Het is onze missie om met Ella het doden van eendagshaantjes te beëindigen. Ella is pas de eerste stap, onze eerste baanbrekende innovatie. Als het aan ons ligt, volgen er meer. Veel meer. Er zijn tal van problemen op het gebied van dierenwelzijn en klimaat. Problemen die schreeuwen om onconventionele oplossingen. Precies het soort uitdagingen waar we ons bij In Ovo in vastbijten.


Wat ga je doen?

Bij In Ovo werk je voor een informeel snelgroeiend bedrijf met ambitie. Er gebeurt momenteel veel op de afdeling Finance & Control en we zijn altijd op zoek naar verbeteringen. Als Werkstudent Finance ondersteun je onze Finance Controller en lever je een bijdrage aan onze groeiambitie. Omdat wij een scale-up zijn staat er nog weinig op papier en kan er nog veel verbeterd worden. Genoeg uitdaging dus! Als jij kansen ziet of graag meer over een onderwerp wil weten, moedigen wij het alleen maar aan dat je initiatief neemt. Jij bent onderdeel van ons team en we geven je graag de ruimte om mee te denken en jezelf te ontwikkelen als Finance professional.


De werkzaamheden:


 • Elke week ben jij verantwoordelijk voor het verwerken van de facturen en het klaarzetten van de betalingen
 • Maandelijks ondersteun je bij de maandafsluiting, Btw-aangifte en het verwerken van de salarissen
 • Incidentele opdrachten zoals bijvoorbeeld een procesbeschrijving
 • Meedenken over verbeteringen

Job requirements

Wie zoeken wij?


 • Je doet een Finance gerelateerde studie zoals: Accountancy, Finance & Control of Bedrijfseconomie. Alle niveaus zijn welkom!
 • Jij weet wat een journaalpost is
 • Je bent minimaal 1 dag per week beschikbaar (meer mag ook), bij voorkeur op maandag, dinsdag of donderdag
 • Je bent gemotiveerd, wilt graag leren, checkt alles dubbel, beheerst naast de taal van cijfers ook het Nederlands en Engels


Wat bieden wij?
Werken als Werkstudent Finance bij In Ovo biedt een boeiende kans binnen een snelgroeiende organisatie met een duidelijke ambitie. Je gaat bij ons aan de slag met interessante en soms complexe vraagstukken, thema’s en breinbrekers. In Ovo is groot genoeg voor een interessant en uitdagend takenpakket, maar compact genoeg om input te kunnen leveren en het verschil te maken. Onze cultuur is informeel en de lijnen zijn kort.


Daarnaast bieden wij:


 • Een scale-up omgeving, waar je unieke kansen krijgt om een wereldwijde impact te hebben op dierenwelzijn
 • Het innovatieve karakter van In Ovo, waar je met veel eigen verantwoordelijkheid constant op zoek bent naar nieuwe kansen en manieren om te groeien
 • Een uurtarief van €14,50
 • Flexibiliteit om meer te werken als het bij ons druk is of minder te werken als jij het druk hebt. Bijvoorbeeld door tentamens
 • Een nul uren contract met de insteek om minimaal 8 tot 16 uur per week bij ons aan de slag te gaan voor minimaal 6 maanden maar als het bevalt dan kunnen we altijd verlengen


Geïnteresseerd maar twijfel je nog?

Helaas is het een feit dat je minder snel reageert op een vacature als je niet helemaal aan de eisen voldoet. Dit lijkt vaker voor te komen bij vrouwen en minderheden. We nodigen je van harte uit om te solliciteren, ook als je twijfelt! Laten we het hebben over jouw kwaliteiten en hoe we jou een passende rol kunnen bieden binnen onze organisatie.


Solliciteer met je cv en een korte motivatiebrief. Wil je meer informatie, neem dan contact op met Ralph Roels, recruitment lead, +31 (0)6 14139696 of ralph@inovo.nl.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

or

Apply with Indeed unavailable