Overslaan naar content

Allround Engineer

Op locatie
 • Leiden en Ochten (variabele werkplek), Gelderland, Nederland
€ 3.000 - € 5.200 per maandEngineering

Functieomschrijving

Ben jij degene die verantwoordelijkheid pakt om onze high tech oplossingen optimaal te laten werken? Ga jij geen technische uitdaging uit de weg en wil jij bijdragen aan een betere wereld? Dan zijn wij hard op zoek naar jou!


Wie zijn wij?
Vanaf onze start in 2011, hebben we gewerkt aan onze oplossing waarbij we op een geautomatiseerde manier het geslacht van een kuiken in het ei kunnen bepalen met als uiteindelijk doel het voorkomen van het doden van miljarden haantjes, omdat ze geen eieren kunnen leggen. In 2020 hebben we de eerste versie van onze Ella machine in de broederij gezet en met de kennis die we daar hebben opgedaan, is afgelopen jaar de verbeterde versie van Ella gaan draaien. We zijn trots te melden dat we de afgelopen maanden al meer het doden van honderdduizenden eendagshaantjes voorkomen hebben! . Het is onze missie om met Ella het doden van eendagshaantjes te beëindigen.


Ella is pas de eerste stap, onze eerste baanbrekende innovatie. Als het aan ons ligt, volgen er meer. Veel meer. Er zijn tal van problemen op het gebied van dierenwelzijn en klimaat. Problemen die schreeuwen om onconventionele oplossingen. Precies het soort uitdagingen waar we ons bij In Ovo in vastbijten.


Bij In Ovo koppelen we een grondige analyse aan een pragmatische instelling. Niet blijven praten, niet achter dat beeldscherm blijven plakken, maar juist die broederij van binnen bekijken. Want pas wanneer jouw oplossing voor hén werkt, heb je kans van slagen.


Wat ga je doen?
Als Allround Engineer ben je met het team van engineers betrokken bij het ontwikkelen, optimaliseren, implementeren en het operationeel houden van onze oplossingen. Afhankelijk van jouw kennis en ervaring kijken we op welke plek je het best tot je recht komt. In eerste instantie zal dit voor onze Ella machine zijn, waarbij we zowel de output, de automatisering, robuustheid en het gebruiksgemak van onze machine in de broederij willen verbeteren. Dit doe je natuurlijk niet alleen. Je werkt samen met zowel In Ovo collega’s als meerdere externe partners.

Vereisten

Wie zoeken wij?

Jij bent:

 • De persoon die niet terugdeinst voor een technische uitdaging en die energie krijgt om gave technische oplossingen te vinden.
 • Opgeleid in de richting van Werktuigbouwkunde of een andere technische opleiding.
 • Betrokken, stressbestendig en in staat om in een drukke omgeving te werken.
 • Iemand die goed communiceert in het Nederlands en Engels en je beweegt je gemakkelijk tussen verschillende groepen mensen.
 • Nieuwsgierig naar de complexe technische aanpak van In Ovo en maak je jezelf nieuwe technieken snel eigen.
 • Creatief en hebt een pragmatische oplossingen voor problemen. 
 • In het bezit van een rijbewijs.
 • Iemand met affiniteit voor techniek en dierenwelzijn.

Wat bieden wij?

Werken als Allround engineer bij In Ovo betekent werken bij een snelgroeiende organisatie met ambitie. Je gaat bij ons aan de slag met interessante en soms complexe vraagstukken, thema’s en breinbrekers. In Ovo is groot genoeg voor een interessant en uitdagend takenpakket, maar compact genoeg om input te kunnen leveren en het verschil te maken. Onze cultuur is informeel en de lijnen zijn kort.


Daarnaast bieden wij:


 • Een scale-up omgeving, waar je unieke kansen krijgt om een wereldwijde impact te hebben op dierenwelzijn.
 • Het innovatieve karakter van In Ovo, waar je met veel eigen verantwoordelijkheid constant op zoek bent naar nieuwe kansen en manieren om te groeien.
 • Een salaris van € 3.000,- tot € 5.200,-, afhankelijk van jouw werkervaring.
 • Een jaarlijks budget van € 1500,- voor persoonlijke ontwikkeling.
 • 25 vakantiedagen per jaar (en de optie om bij te kopen), pensioen en thuiswerktoeslag.


Geïnteresseerd maar twijfel je nog?

Helaas is het een feit dat je minder snel reageert op een vacature als je niet helemaal aan de eisen voldoet. Dit lijkt vaker voor te komen bij vrouwen en minderheden. We nodigen je van harte uit om te solliciteren, ook als je twijfelt! Laten we het hebben over jouw kwaliteiten en hoe we jou een passende rol kunnen bieden binnen onze organisatie.


Solliciteer met je cv en een korte motivatiebrief. Wil je meer informatie, neem dan contact op met Ralph Roels, recruitment lead, 06 14139696 of ralph@inovo.nl.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

of

Apply with Indeed onbeschikbaar