Overslaan naar content

Technisch Operator

Op locatie
 • Ochten en Poppel (BE), Gelderland, Nederland
Operations

Functieomschrijving

Wat krijg je:

 • Een salaris tussen €3.000 - €4.000, afhankelijk van je werkervaring
 • €1.500 per jaar voor persoonlijke ontwikkeling
 • 25 vakantiedagen per jaar en de optie om bij te kopen
 • Voldoende leer- en groeimogelijkheden
 • Een baan bij een tof bedrijf welke snel groeit


Jij:

 • Bent praktisch ingesteld en houdt van techniek
 • Hebt een technische opleiding richting elektrotechniek, werktuigbouwkunde of vergelijkbaar
 • Spreekt en begrijpt, naast Nederlands, ook goed Engels
 • Hebt een rijbewijs en beschikt over een voertuig om te reizen
 • Het is ook prima als dit je eerste baan is

Vanwege onze internationale plannen staan we ook open voor nieuwe collega’s die graag reizen.


Wat ga je doen:

Wij hebben een techniek ontwikkeld om te achterhalen of er in het ei een mannetje of een vrouwtje zit, zodat we kunnen voorkomen dat de mannelijke kuikens uitkomen. Een grote overwinning op het gebied van dierenwelzijn, en een zeer interessant, maar complex proces.


Onze machine Ella neemt zorgvuldig monsters van het ei, waarbij ervoor wordt gezorgd dat het nog niet uitgekomen kippetje niet wordt geraakt. Deze kleine druppels worden geanalyseerd met behulp van een massaspectrometer om te zien of het ei dus een mannetje of een vrouwtje bevat.


Als Technisch Operator ben je (mede)verantwoordelijk voor het optimaal laten verlopen van de sampler. De sampler is het meest technische deel van Ella. Het is namelijk de plek waar de monsters worden genomen. Dit doe je in een 2-ploegendienst, waarbij je afwisselt tussen diensten van 7:00 uur tot 15:30 uur of van 15:00 uur tot 00:00 volgens een rooster.

Je zult voornamelijk werken op de locatie in Ochten, maar we kunnen je ook vragen om te helpen op onze andere locatie in Poppel (België).

Jouw verantwoordelijkheden omvatten:

 • Opstarten en afsluiten van de productielijn
 • Continue monitoren van het proces
 • Storingen oplossen en registreren
 • Klein onderhoud plegen aan de sampler

Vereisten

Onze introductie (niet saai, we zijn cool)

In 2011 sloegen de eerste In Ovo-pipetten toe in het laboratorium. Het doel was duidelijk: het stoppen van het onnodig doden van ééndagshaantjes.


De eerste monsters werden zorgvuldig met de hand genomen. Het kostte wat jaren om daar te komen, maar in 2016 lukte het: een enkele druppel van het vloeistof van het ei was genoeg om te zien of er een mannetje of vrouwtje in zit. Eén gedaan, nog maar 13 miljard te gaan.


Zoals je je kunt voorstellen, hadden we een machine nodig.


De eerste stappen richting industrialisatie werden genomen en een enorme impact op het dierenwelzijn lag op de loer. In 2020 draaide onze eerste machine. We noemden haar Ella. Wat een schoonheid.


Een enorme sprong naar het huidige In Ovo: we zijn een team van meer dan 60 mensen, 3 Ella’s en miljoenen geredde kuikens. We zijn ingenieurs, operators, wetenschappers, kantoormensen en alles daar tussenin. De aanpakkers van de pluimvee-industrie die hun mouwen opstropen om dierenwelzijn te verbeteren. En Ella is nog maar het begin.


We geloven dat dieren een waardig bestaan verdienen in een duurzame voedselindustrie. En we hebben veel meer mensen nodig om onze missie te vervullen om de levens van 5 miljard dieren tegen 2030 te verbeteren.


Help jij ons mee?


Geïnteresseerd maar toch nog twijfels?

Als je de functie interessant vindt maar nog een paar twijfels hebt, is dat volkomen begrijpelijk.


Helaas is het een feit dat je minder snel reageert op een vacature als je niet helemaal aan de eisen voldoet. Dit lijkt vaker voor te komen bij vrouwen en minderheden.


Dus, we nodigen je van harte uit om te solliciteren, ook als je twijfelt! Laten we gewoon eens met elkaar praten.


We ontvangen graag jouw sollicitatie door je CV te sturen en wat over jezelf te vertellen. Wil je meer informatie of heb je vragen, neem dan contact op met Marjolein van Vliet (Recruitment) +31 (0)6 42489853 of via marjolein.van.vliet@inovo.nl.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

of

Apply with Indeed onbeschikbaar